Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Braiens Davidsons uzveic bijušo UFC čempionu Jenu Pulveru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Braiens Davidsons uzveic bijušo UFC čempionu Jenu Pulveru
Jens Pulvers
Foto: sherdog.com

Vakar Kanzasā (ASV) cīņu šova "Titan Fighting Championship 18" galvenajā duelī amerikāņu MMA cīkstonis Braiens Davidsons pirmajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica bijušo UFC vieglā svara čempionu Jenu Pulveru, ziņo sherdog.com

Šī bijušajam organizācijas Bellator cīkstonim Braienam Davidsonam (7-3-0) šogad bija pirmā cīņa un arī pirmā uzvara. Tika uzveikts kādreizējais pasaules reitingu vieglā svara pirmais numurs Jens Pulvers (24-15-1), kurš 2002. gadā izcīnīja UFC vieglā svara jostu un divas reizes spēja aizstāvēt savu čempiona titulu, aizejot no UFC neuzveikts.
Panākums pār Pulveru priekš Davidsona bija viņa skaļākā uzvara, pirms tam amerikāņa uzveikto sportistu vidū pārsvarā bija profesionālā sporta iesācēji un zemākās klases atlēti.

Savukārt Jens Pulvers kopš debijas profesionālajā MMA, kura notika 1999. gadā līdz 2006. gada aprīlim tikai sēsus zaudējumus divdesmit astoņās aizvadītajās cīņās. Par to laiku izcīnīts UFC čempiona tituls, paspēts aiziet no UFC, kā arī uzspēts veiksmīgi nostartēt zem citām divām vadošajām organizācijām Shooto un PRIDE.

Pēc atgriešanās UFC, kas notika 2006. gada septembrī Pulveram sākās melnā strīpa. UFC sportists aizvadīja divas cīņas - abas zaudēja. Tad pārgāja uz WEC, mēģināja kļūt par šīs federācijas čempionu, bet neveiksmīgi. Tika aizvadītas divpadsmit cīņas, no kurām izcīnītas tikai trīs uzvaras.

"Titan Fighting Championship 18" cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Marques JacksonJeremy MillerDecision (Unanimous)33:00
2Matt WatersIsaac EnriquezDecision (Split)33:00
3Tony CardelloCody SherwoodTKO (Punches)20:26
4Sean WilsonDeryck RipleySubmission (Toe Hold)12:00
5Joe WilkJesse ZeuginSubmission (Anaconda Choke)13:36
6Bobby CooperNick BudigDecision (Unanimous)35:00
7Jared RosholtKirk GrinlintonTKO (Punches)11:37
8Rudy BearsDarryl CobbSubmission (Rear-Naked Choke)13:30
9John OttJake RosholtDQ (Illegal Knee Strike)34:23
10Brian DavidsonJens PulverSubmission (Rear-Naked Choke)14:04
11Alex HuddlestonDerek BohiKO (Punches)1

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...