Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vaits grib Niku Diazu pārvilināt uz UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vaits grib Niku Diazu pārvilināt uz UFC
Dana Vaits
Foto: mrsunshinevegas.wordpress.com

UFC prezidents Dana Vaits neslēpj, ka ir ieinteresēts par Strikeforce pusvidējā svara čempiona Nika Diaza pāriešanu uz UFC. Tuvākajā laikā Vaits un Diazs plāno sēsties pie sarunu galda, ziņo sherdog.com

UFC prezidenta Dana Vaita un Strikeforce čempiona Nika Diaza (25-7-0) saruna varētu notikt jau 30. aprīlī pēc cīņu šova "UFC 129", kurā piedalās arī Nika brālis Neits Diazs. Niks šajā pasākumā sekundēs ne tikai savu brāli, bet arī savus kluba biedrus Džeiku Šīldsu un Danielu Robertsu.

"Es grasos ar Niku sēsties pie sarunu galda, lai noskaidrotu, ko viņš vēlas darīt tālāk," sherdog.com informēja Dana Vaits.

Atgādinām, ka Diazs jau reiz ir startējis UFC. Viņa debija pasaules spēcīgākajā organizācijā notika 2003. gadā ar uzvaru pār Džeremiju Džeksonu. Kopumā UFC Diazs aizvadījis desmit cīņas, no kurām sešās amerikānim izdevies izcīnīt uzvaras. UFC Diazs pameta 2006. gadā.

Jāpiemin arī fakts, ka Niks Diazs ļoti nopietni ir apņēmies šogad debitēt profesionālajā boksā, jo līgums ar Strikeforce viņam to neaizliedz. Kad notiks Diaza debija boksa ringā vēl nav zināms.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...