Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs uzvar Kitu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs uzvar Kitu
Konstantīns Gluhovs
Foto: Levi

26. martā Lodzā (Polija) notika MMA cīņu šovs „Fighters Arena Lodz 2”, kurā MMA cīņā uzvaru ar tehnisko nokautu izcīnīja Konstantīns Gluhovs, kurš pieveica poļu smagsvaru Mikhalu Kitu, ziņo sherdog.com

Pirms cīņas Mikhals Kita (10-6-0) solīja, ka ātri uzvarēs latviešu smagsvaru Konstantīnu Gluhovu (15-6-0), taču patiesībā viss notika pavisam citādi.

Cīņas iesākās ar Kitas ofensīvu, taču nopietni apdraudēt Gluhovu ar saviem uzbrukumiem polim neizdevās. Jāpiemin visu pirmo raundu sportisti nocīnījās kājās.

Otrajā raundā atkal Mikhals Kita mēģināja aktīvāk uzbrukt, taču manāmi nogurušais polis nespēja neko sakarīgu parādīt. Kita pāris reizes mēģināja novest cīņu parterā, taču Gluhovam visas reizes izdevās izrauties un ātri piecelties kājās, kā arī latvietim sanāca vairākas labas uzbrukuma sērijas ar ceļiem.

Laikam Kitam latviešu „Lāčplēsis” bija pārāk smags rieksts ko pārkost, savādāk nevar izskaidrot kāpēc poļu smagsvars neiznāca uz trešo raundu, kas nozīmēja, ka par cīņas uzvarētāju ar tehnisko nokautu ir kļuvis Konstantīns Gluhovs.

Šī Gluhovam šogad bija otrā MMA cīņa un pirmā uzvara. Atgādinām, ka janvārī latvietis cieta sakāvi krievu sportistam Bagam Agajevam.

„Fighters Arena Lodz 2” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Pawel SzczepelskiGrzegorz GuzekDecision (Unanimous)25:00
2Marcin BandelAndrius LiudvinaviciusSubmission (Armbar)11:19
3Bartlomiej KoperaDarius MikuzisSubmission (Reverse Triangle Choke)14:01
4Pawel PawlakMatas StebuliauskasTKO (Punches)23:48
5Igor KolacinGrzegorz PolowniakSubmission (Guillotine Choke)10:34
6Jordan BlochTomasz KlocSubmission (Armbar)11:14
7Pawel OstaszJakub BoczekSubmission (Guillotine Choke)20:34
8Konstantin GluhovMichal KitaTKO (Retirement)25:00
9Tomasz DrwalLeonardo Lucio NascimentoKO (Punches)23:37

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

FightSport.pl ..:::.. MMA, K-1, UFC,...