Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džavadovs kļūst par Eiropas čempionu kikboksā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džavadovs kļūst par Eiropas čempionu kikboksā
Zaurs Džavadovs
Foto: Andris Kristabans

Vakarnakt “Arēnā Rīga” notiekošajā cīņu šovā “KOK World GP” ietvaros par jauno Eiropas čempionu kikboksā pusvidējā svarā tika kronēts rīdzinieks Zaurs Džavadovs, kurš cīņas trešajā raundā nokautēja Nīderlandi pārstāvošo brazīlieti Rodrigo Fereiru.

Cīņa iesākās diezgan piesardzīgā manierē, bet nedaudz aktīvāks bija Feriera, kurš nereti izdarīja asus sitienus ar kāju, taču vai nu tie lidoja garām vai ietriecās Džavadova aizsardzībā. Zaurs vairāk centās strādāt distancē, atbildot tikai ar pretsitieniem.

Otrais raunds sākās jau ar asāku un agresīvāku cīņu brazīlieša izpildījumā, kurš uzsāka ofensīvu pret Latvijas pārstāvi, taču ringā atrodoties minūti, Fereira pagura, un pats bieži izlaida sitienus. Zaurs viņu dzenāja apkārt pa ringu, taču Rodrigo izvilka līdz gongam.

Uz trešo raundu atkal fiziski un morāli bija atguvies Rodrigo Fereira, kurš kā iepriekšējos raundus uzsāka ar uzbrukumiem, taču atkal ātri pagura un kontroli pār cīņu atdeva Džavadova rokās. Gandrīz minūti pirms cīņas beigām Feireira izlaida spēcīgu Zaura raidītu labās rokas sitienu un bezsamaņā atradās uz ringa dēļiem

Uzvaru trešajā raundā ar nokautu izcīnīja Zaurs Džavadovs kļūstot par jauno Eiropas pusvidējā svara čempionu kikboksā. Priekš Džavadova šī bija jau otrā Eiropas čempiona josta viņa profesionālā kikboksera karjerā. Pirmo viņš izcīnīja 2009. gadā Vācijā.

“Es taču teicu, ka josta paliks Latvijā,” portālam Sportacentrs.com stāstīja Zaurs Džavadovs, kurš preses konferencē saviem atbalstītājiem apsolīja, ka tieši viņš kļūs par jauno čempionu.

“Pēc 14 mēnešu pauzes es atkal kāpu ringā. Lai izcīnītu šo titulu ieguldīts daudz darba un pārvarētas ne mazums grūtību. Esmu pateicīgs katram manas komandas loceklim, manai ģimeni, līdzjutējiem un draugiem, kuri ticēja man. Tā ir mūsu kopējā uzvara! Bet tie, kuri teica, ka es nespēšu atgriezties un zaudēšu Fereiram ,teikšu, ka suņi rej, bet karavāna iet uz priekšu.”

Izmantotie resursi:
KOK Fights Latvia

     [+] [-]

, 2016-02-28 03:05, pirms 8 gadiem
Apsveicu!

     [+] [-]

, 2016-02-28 06:21, pirms 8 gadiem
Īsts Letiņš!

  +2 [+] [-]

, 2016-02-28 08:08, pirms 8 gadiem
Daugava86 rakstīja: Īsts Letiņš!
Tāds pats kā tas holandietis

  +5 [+] [-]

, 2016-02-28 10:04, pirms 8 gadiem
Letiņš vai ne letiņs, bet Latviju pārstāv un arī runā! Malacis, vairāk mums vajag šādus vīrus.

  -2 [+] [-]

, 2016-02-28 10:55, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Letiņš vai ne letiņs, bet Latviju pārstāv un arī runā! Malacis, vairāk mums vajag šādus vīrus.
Nesaprotu, ko tieši tu domā ar vārdiem "arī runā", taču Zaurs nesaprot pilnīgi nevienu vārdu latviski, šis citāts kas ievietots rakstā, Arēnā tika pateikts krievu valodā!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-28 11:22, pirms 8 gadiem
ezis20 rakstīja: Nesaprotu, ko tieši tu domā ar vārdiem "arī runā", taču Zaurs nesaprot pilnīgi nevienu vārdu latviski, šis citāts kas ievietots rakstā, Arēnā tika pateikts krievu valodā!
Ko Tu tur "muldi" , viņš ļoti labi runā latviski, tā kā atslābsti ;-) malacis Zaurs, laba atgriešanās

  +1 [+] [-]

, 2016-02-28 12:05, pirms 8 gadiem
Sportacentrs varētu uztaisīt rakstu par šo sportistu, par viņa dzīvesstāstu - kāpēc 14 mēnešus nevarēja boksēt un tādā garā!

  +1 [+] [-]

, 2016-02-28 12:37, pirms 8 gadiem
ezis20 rakstīja: Nesaprotu, ko tieši tu domā ar vārdiem "arī runā", taču Zaurs nesaprot pilnīgi nevienu vārdu latviski, šis citāts kas ievietots rakstā, Arēnā tika pateikts krievu valodā!
https://www.youtube.com/watch?v=lEr...

uzmet aci un tad spried...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-28 12:48, pirms 8 gadiem
ezis20 rakstīja: Nesaprotu, ko tieši tu domā ar vārdiem "arī runā", taču Zaurs nesaprot pilnīgi nevienu vārdu latviski, šis citāts kas ievietots rakstā, Arēnā tika pateikts krievu valodā!
Veciit pameklee intervijas internetaa, pa RigaTV24 manliekas bija latviski, katraa zinjaa nepateikshu kur bet to ka latviski dzeku interveeja un vins saliidzinosi normaali arii runaaja un apstaastija tas ir tocna, katraa zinjaa tas ir bullshits ka vins nevienu vaardu nesaprot latviski.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-28 15:40, pirms 8 gadiem
Pirmkārt. Apsveicu Zauru ar iegūto titulu un skaisto nokautu,lielisks sasniegums pret tik augstas klases cīkstoni,kā Fereira.

Un otrkārt. Zaurs Džavadovs runā latviski, viņš varbūt nerunā ideāli, bet Zauram ir ļoti laba sarunvaloda.
Zaurs ir viens no retajiem sportistiem,kurš vienmēr ciena savu pretinieku,ārpus ringa Zaurs ir pieklājības un labu manieru etalons.
Zaurs ir iemācījies latviešu valodu,viņš 28 gadu vecumā runā latviski labāk,nekā 50% latvijā dzīvojošo krievu tautības cilvēku.
Un vispār,ezis20, tas,ka Zaurs arēnā runāja krieviski,nemaz nenozīmē,ka viņš neprot latviešu valodu,vienkārši citāts "Suņi rej,karavāna nes" ir no krievu valodas tulkots sakāmvārds, tāpēc arī viņš to pateica krieviski. Ja Jums nav absolūti nekādas informācijas par Zauru, kurš sitās un vienmēr piemin pēc cīņām Latviju,tad vienkārši nemētājieties ar stulbiem pieņēmumiem,ka Zaurs nemāk latviešu valodu, bet gan paskatieties interviju pirms Milžu cīņām 3,kurā Zaurs ļoti labi runā latviski un viņš arī šajā intervijā teicis vārdus(citēšu)- "Es visu mūžu dzīvoju Latvijā un uzskatu sevi par latvieti."

Atgriežoties pie pašas cīņas, skaists nokauts,skaista cīņa, vēlreiz apsveicu ar tituli,Zaur.

     [+] [-]

, 2016-02-28 15:58, pirms 8 gadiem
tb titulu.