Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Blagojs Ivanovs parakstījis līgumu ar WSOF

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Blagojs Ivanovs parakstījis līgumu ar WSOF
Blagojs Ivanovs
Foto: themmacorner.com

Bulgāru smagsvars Blagojs Ivanovs (11-1-0), kuru pēdējos četrus gadus saistīja līgumsaistības ar amerikāņu MMA organizāciju „Bellator”, uzsācis darba attiecības ar leģendārā jaunzēlandiešu kikboksera Reja Sefo vadīto MMA organizāciju WSOF.

Divdesmit astoņus gadus vecais bulgāru smagsvars Blagojs Ivanovs atpazīstamību ieguva 2008. gadā pēc uzvaras pasaules čempionātā kaujas sambo. Viņš šajās sacensībās ne tikai spēja izcīnīt zelta medaļu, bet šajā sporta veidā pirmo zaudējumu sarūpēja leģendārajam Fjodoram Jemeļjaņenko (34-4-0).

Paralēli dalībai kaujas sambo čempionātos Ivanovs pamazām iekurināja arī MMA sportista karjeru un jau 2011. gadā ar iekrātām četrām uzvarām parakstīja ilgtermiņa līgumu ar vienu no pasaules vadošajām MMA organizācijām „Bellator”. Šīs organizācijas rindās viņš startēja ļoti veiksmīgi līdz 2012. gadā Bulgārijā iekūlās bāra kautiņā un tika sadurts. Tikai veiksmīgas sakritības dēļ Blagojs izdzīvoja un pēc gadu ilgas rehabilitācijas sportists varēja atgriezties sporta apritē.

Ivanovam aiz muguras ir divpadsmit MMA cīņas, no kurām tikai vienā bulgārs bija spiests atzīt sava pretinieka pārākumu. Šo sakāvi sportistam sarūpēja neviens cits kā bijušais Bellator smagā svara čempions Aleksandrs Volkovs (23-4-0).

Starp Blagoja Ivanova ievērojamākajām uzvarām ir panākumi pār cīņu sporta zvaigznēm kā Riko Rodrigezs (53-22-0), Lavars Džonsons (18-10-0), Kazujuki Fudžita (15-10-0) un Kamens Georgjevs (20-9-1).

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...