Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gluhovs Groznijā piedzīvo zaudējumu cīņā ar Krikļju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs Groznijā piedzīvo zaudējumu cīņā ar Krikļju
Konstantīns Gluhovs
Foto: Sherdog.com

26. decembrī, otro Ziemassvētku vakarā Čečenijas galvaspilsētā Groznijā zaudējumu cīņā pēc kikboksa noteikumiem piedzīvoja Latvijas smagsvars Konstantīns Gluhovs, kurš trīs raundu cīņā pēc punktiem piekāpās ukraiņu sportista Romāna Krikļjas priekšā.

Trīsdesmit piecus gadus vecajam Konstantīnam “Lāčplēsim” Gluhovam Groznijā cīņu šovā “Akhmat Fight Show” pretī stājās divdesmit četrus gadus vecais TNA pasaules čempions smagajā svarā Romāns Krikļja.

Neskatoties uz savu pieredzi, diezgan piesardzīgi cīņu uzsāka Gluhovs. Viņš veica vairākus skaistus spērienus ar kāju pretiniekam pa galvu, bet visi no tiem apstājās pret Kiļjas aizsardzību. Ukrainis pateicoties savām auguma proporcijā labi ieturēja distanci, liekot uzbrukt Latvijas pārstāvim un riskēt.

Konstantīns, lai tiktu klāt savam pretiniekam pirmajā raundā pat izmēģināja Mareka Lavrinoviča firmas zīmi – sitienu ar papēdi salto lēcienā, taču tas bija neveiksmīgs.

Arī otrajā raundā Kostja turpināja līdzīgā stilā, taču Romāns katrā uzbrukumā par pus soli pēc punktiem bija priekšā, veiksmīgi strādājot gan no distances, gan tuvcīņā.

Kopumā Konstantīns Gluhovs nodemonstrēja labu fizisko sagatavotību un lielisku cīņu, taču degsmes trūkums liedza uzvarēt šajā mačā. Gluhovs salīdzinoši līdzvērtīgā mačā piedzīvoja zaudējumu pēc punktiem, kas priekš viņa šogad bija jau trešā sakāve pēc kikboksa noteikumiem četrās aizvadītās cīņās.

Izmantotie resursi:
fight-madness.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-12-27 19:44, pirms 9 gadiem
Te tak ir sportacentrs punkc kom. Te raksta stipri dīvaini - pastalnieku gaumē. Nav spērienu pa galvu, ir sitieni. Spēriens pārāk stulbi, primitīvi izklausās. Te raksta nevis Stipe Miočičs, bet StĪpe joptv
Nevis Fjurijs bet FjŪrijs un tā tālāk. Nevis Dos Santoss, bet Dos Santos. Vienā teikumā raksta Krikļja, otrā jau Kiļja. Cilvēks tālāk par savu rajonu nav bijis bet raksta par pasaulīgām lietām, tikai nezina kā to dara citur pasaulē. Nezināju, ka grieztais ir Lavrinoviča firmas zīme, drīzāk jau otrādāk jeb nu tiešām varēja labāk nerakstīt neko, jo visi tāpat saprot, kuram no kura būtu jāmācās.