Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Fabio Maldonado vēlas cīņu ar Kvintonu Džeksonu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fabio Maldonado vēlas cīņu ar Kvintonu Džeksonu
Fabio Maldonado
Foto: fighthubtv.com

Brazīliešu pussmagā svara MMA cīkstonis Fabio Maldonado (MMA: 22-7-0; Bokss: 22-0, 21 KO) vēlas cīņu ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Kvintonu Džeksonu (35-11-0), kurš nesen lauzis līgumsaistības ar „Bellator” un atgriezies UFC rindās.

Ar cīņu UFC rindās Kvintonu Džeksonu vēlas sagaidīt brazīliešu cīņu sporta meistars Fabio Maldonado, kurš savulaik profesionālā boksa ringā cīnījās bez zaudējumiem un no šī sporta veida aizgāja neuzvarēts.

Arī MMA cīņās trīsdesmit četrus gadus vecajam Maldonado šobrīd veicas visai labi, jo pēdējās piecās cīņās izcīnītas četras uzvaras. Pēdējo reizi Fabio cīņu būrī devās šā gada oktobra beigās cīņu šovā „UFC 179”, kurā otrajā raundā ar tehnisko nokautu sakāva nīderlandieti Hansu Stringeru (22-6-3).

„Es vienmēr esmu vēlējies cīnīties ar Kvintonu Džeksonu,” portālam foxsports.com savu sapni atklāja bijušais smagā svara divīzijas cīkstonis, kurš šobrīd cīnās pussmagajā svarā Fabio Maldonado.

„Domāju, ka šāda cīņa būtu interesanta ne tikai priekš manis, bet arī priekš citiem. Viņš ir bīstams… Kvintons nebaidās no atklātas sitienu apmaiņas. Viņa rokas var nokautēt jebkuru no šā brīža UFC cīkstoņiem.”

Maldonado skaidroja pazīstamajam portālam cik grūti bija noskatīties Džeksona debijas cīņu „Bellator” rindās, kad amerikānis cīnījās ar Džoiju Beltranu. Kvintons Beltranu uzvarēja ar tehnisko nokautu jau pirmajā raundā, savukārt Fabio vajadzēja visi atvēlētie raundi, lai uzvarētu pēc punktiem ar dalītu tiesnešu lēmumu.

„Kad es Beltranu uzvarēju iekš UFC, pēc tam viņš pārgāja uz Bellator un saņēma cīņu par kuru es visu mūžu sapņoju,” skaidroja Maldonado. „Vienmēr esmu gribējis cīnīties ar Kvintonu, bet čalis, kuru es uzvarēja ieguva šādu iespēju. Ceru, ka šis mans sapnis piepildīsies!”

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...