Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Belforts: "Silvas – Veidmana cīņas uzvarētājs jau var gatavoties zaudējumam pret mani"

Jānis Pārums

Belforts: "Silvas – Veidmana cīņas uzvarētājs jau var gatavoties zaudējumam pret mani"
Vitors Belforts
Foto: AFP/Scanpix

Bijušais pussmagā svara UFC (Ultimate Fighting Championship) čempions brazīlietis Vitors Belforts (24-10) atzinis, ka viņu neinteresē, kurš uzvarēs Krisa Vaidmana (10-0) un Andersona Silvas (33-5) revanša cīņā, jo viņš gatavs cīnīties pret jebkuru no viņiem.

Jāatgādina, ka iepriekš UFC prezidents Dana Vaits faktiski garantēja Belfortam cīņu pret Silvas – Veidmana cīņas uzvarētāju. Cīņa notiks 28.decembrī Lasvegasā šova UFC-168 ietvaros. Jāatgādina, ka abu sportistu pirmajā cīņā, kas notika jūlijā Silva, cīņas gaitā uzvedoties pārāk pašpārliecināti, piedzīvoja nokautu otrajā raundā.

"Man vienalga, kas uzvarēs sestdien, jo uzvarētājs jau tagad var gatavoties zaudējumam pret mani," sacīja Belforts. "Esmu nopelnījis [titula] pretendenta vietu. Gribēju iegūt iespēju pacīnīties par titulu, to gribēja arī līdzjutēji. Un es jau gatavojos kļūt par čempionu."

Jāatgādina, ka Belforts ir cīnījies ar Andersonu Silvu jau 2011.gadā, kad piedzīvoja zaudējumu ar nokautu pirmajā raundā. Kopš tā laika Belforts izcīnījis piecas priekšlaicīgas uzvaras, bet zaudējis tikai UFC pussmagā svara čempionam Džonam Džonsam.

Izmantotie resursi:
USA TODAY: Latest World and US News -...

     [+] [-]

, 2013-12-27 21:52, pirms 11 gadiem
TRT Vitoram vispirms ieteiktu izlīst no Brazīlījas un tad blatot, ka šis ir kāds neapstādināms zvērs.

     [+] [-]

, 2013-12-28 20:17, pirms 11 gadiem
Yuukan rakstīja: TRT Vitoram vispirms ieteiktu izlīst no Brazīlījas un tad blatot, ka šis ir kāds neapstādināms zvērs.
TRT-tors paņems, ja vien zvaigznes nebūs vēlīgas un mēs nesaņemsim tādu KO kā ufc 126