Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Makgregors šķīries no UFC pusvieglā svara čempiona titula

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Makgregors šķīries no UFC pusvieglā svara čempiona titula
Konors Makgregors
Foto: AP/Scanpix

Pasaules lielākā MMA organizācija UFC izlēmusi noņemt UFC pusvieglā svara (-66 kg) čempiona pilnvaras Konoram Makgregoram (21-3), kuram pieder arī UFC vieglā svara (-70 kg)čempiona josta, par UFC pusvieglā svara čempionu paaugstinot pagaidu čempionu Hosē Aldo (26-2).

Jau agrāk UFC prezidents Dena Vaits ziņoja, ka īram Konoram Makgregoram, kurš pasaules vēsturē iegājis kā pirmais cīkstonis, kuram vienlaicīgi piederējušas divu UFC svara divīziju čempiona jostas, no vienas būs jāšķiras.

Tā diena ir pienākusi. UFC noņēmusi Makgregoram pusvieglā svara čempiona titulu, par šī svara obligāto čempionu paaugstinot brazīlieti Hosē Aldo, kurš līdz šim atradās pagaidu UFC pusvieglā svara čempiona statusā.

Bet par nu jau vakanto UFC pagaidu čempiona jostu svara kategorijā līdz 66 kilogramiem 10. decembrī Kanādā cīņu šova “UFC 206” vakara centrālajā mačā sacentīsies amerikāņi Makss Halovejs (12-3) ar Entoniju Petisu (19-5).

Jāpiezīmē, ka cīņu šova “UFC 206” vakara centrālā mača vieta palika vakanta, kad šonedēļ tika atcelta revanša cīņa starp UFC pussmagā svara čempionu Danielu Kormjē (18-1) un Entoniju Džonsonu (22-5). Kormjē – Džonsona divkaujas atcelšanas iemesls - čempions treniņos guva savainojumu.

Šajā pasākumā cīņu būrī dosies ļoti daudzi augstākās klases cīkstoņi, taču, visticamāk, Latvijas publikai vissvarīgākā cīņu šova “UFC 206” cīņa būs divkauja, kurā mūsu valsts labākais MMA cīkstonis Mihails Cirkunovs (12-2) krustos dūres ar ukraini Ņikitu Krilovu (21-4). Vēlam Mihailam veiksmi, jo Krilovs ir nopietnākais pretinieks, ar kuru Latvijas sportists UFC rindās līdz šim ir ticies.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-27 14:39, pirms 8 gadiem
Kas tad nu, Vaitam pēkšņi olas parādījušās? Vai arī varbūt Konors pats piekritis, saprotot, ka nu jau vairs lēkāt atpakaļ uz 160lbs nav reāli un tagad ies pēc 170 un Vūdlija jostas. Aldo arī komiski, cenšas pamest UFC dēļ visa Konora bullšita, ka nedeva cīņu, tas, protams, neizdodas UFC vergturu līmeņa kontrakta dēļ, tagad atkal pēkšņi tiek pie jostas. Tad jau nākamā titulcīņa 160 Aldo vs Edgars vai arī Aldo vs Konors, ja nu tomēr Vaits šo visu plānoja ar to, ka Konors ies pakaļ pēc savas jostas pret Aldo un pacels kosmiskus PPV reitingus.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-27 15:46, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Kas tad nu, Vaitam pēkšņi olas parādījušās? Vai arī varbūt Konors pats piekritis, saprotot, ka nu jau vairs lēkāt atpakaļ uz 160lbs nav reāli un tagad ies pēc 170 un Vūdlija jostas. Aldo arī komiski, cenšas pamest UFC dēļ visa Konora bullšita, ka nedeva cīņu, tas, protams, neizdodas UFC vergturu līmeņa kontrakta dēļ, tagad atkal pēkšņi tiek pie jostas. Tad jau nākamā titulcīņa 160 Aldo vs Edgars vai arī Aldo vs Konors, ja nu tomēr Vaits šo visu plānoja ar to, ka Konors ies pakaļ pēc savas jostas pret Aldo un pacels kosmiskus PPV reitingus.
Tak kāds sakars ar kkādu 160? Ir tikai 145 un 155? Iemācamies svara kategorijas un tad izliekamies par ekspertiem.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-27 15:58, pirms 8 gadiem
Aldo tāpat ir piesmiets. 13 sekundes neaizmirsīs neviens.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-27 17:07, pirms 8 gadiem
Ķīsis rakstīja: Tak kāds sakars ar kkādu 160? Ir tikai 145 un 155? Iemācamies svara kategorijas un tad izliekamies par ekspertiem.
Jā, jā, acīmredzama mana kļūda ka featherweight ir 145, nevis 160, tā ka tomēr atradi pie kā piesieties, lai būtu ko iekomentēt, savādāk jau neko sakarīgu tāpat nespēj uzrakstīt, cepums tev! Un nekur arī neesmu minējis, ka būtu eksperts, tas tā, lai nedaudz pabojātu tavus slapjos sapņus

     [+] [-]

, 2016-11-27 18:54, pirms 8 gadiem
blah rakstīja: Jā, jā, acīmredzama mana kļūda ka featherweight ir 145, nevis 160, tā ka tomēr atradi pie kā piesieties, lai būtu ko iekomentēt, savādāk jau neko sakarīgu tāpat nespēj uzrakstīt, cepums tev! Un nekur arī neesmu minējis, ka būtu eksperts, tas tā, lai nedaudz pabojātu tavus slapjos sapņus
Ja gribi ekspertu, tad dabūsi. Nākamā cīņā ar Aldo varēs būt tikai Petisam vai Halovejam, jo viņi UFC 206 cīnīsies par interim title.
Un lūdzu nebojā manus slapjos, tev tajos nav vietas.

     [+] [-]

, 2016-11-27 20:00, pirms 8 gadiem
DIezgan smieklīgi,lai neteiktu vairāk...Sasāpējās sirds ''Dainai'' par Aldo izteikumiem...Kā diez jūtas Aldo,jo viņš to jostu neizcīnija..Tas bus kaut,kas ja zaudēs josto jau pirmajam contenderam

     [+] [-]

, 2016-11-28 22:26, pirms 8 gadiem
Tak tas bija visiem skaidrs, ka 145lbs josta būs jāņem nost. To iepriekš neizdarīja, jo tas būtu stulbi no marketinga puses - pirmo reizi aktīvs cīkstonis ar divām jostām vienlaicīgi? Laba reklāma.

Te nav nekāds sakars ar to, ka Dana W. ir "olas", bet vienkārši tas būtu stulbi pirms UFC 205 atņemt to jostu, tur miljoniem $ aizripotu garām. Conors arī pats apzinās, ka uz 145lbs nocuttot pašam būs ļoti, ļoti grūti. Tie, kas atcerās, cik drausmīgi viņš izskatījās tajā 145lbs divīzija weight inā pret Aldo - sapratīs mani.

Jebkurā gadījumā, tagad viņam ģimene ir prioritāte un varēs mazliet atpūsties. Nākamo cīņu gribētos pret Khabibu, 155lbs divīzijā.