Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andrejs Koreškovs nokautē Mariusu Žaromski un dodas uz Bellator finālu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andrejs Koreškovs nokautē Mariusu Žaromski un dodas uz Bellator finālu
Marius Žaromskis
Foto: sherdog.com

Vakarnakt šova „Bellator 78” ietvaros savu uzvaras sēriju pagarināja krievu sportists Andrejs Koreškovs (12-0-0), kurš Bellator pusvidējā svara turnīra ceturtdaļfināla mačā pirmajā raundā nokautēja DREAM pusvidējā svara čempionu, lietuvieti Mariusu Žaromski (19-7-0) un aizsoļoja līdz turnīra finālam.

Kā jau gandrīz visi līdzīgi mači, arī šis iesākās ar taktisku sportistu viens otra izpētīšanu. Distances priekšrocības piederēja Koreškovam, kurš arī pirmais sāka izrādīt iniciatīvu. Daudz īsākais Žaromskis, lai arī centās dominēt, taču iešana bez sitieniem īpaši nekādus rezultātus nedeva.

Pēc neveiksmīga Andreja sitiena ar kāju griezienā Mariusam bija iespēja pāriet cīņā parterā, taču lietuvietis neizmantoja šo iespēju un divkauja turpinājās kikboksa manierē. Žaromskis lēnā solī turpināja iet virsū, taču vienā brīdī viņa ofensīva taktika neattaisnojās un tas uzskrēja uz krieva taisnā sitiena un atradās uz ringa dēļiem. Koreškovs pieskrēja klāt pie zemē guļošā pretinieka un kā jau tas pieņemts MMA – sita leiti kamēr cīņā iejaucās tiesnesis.

Divdesmit divus gadus vecā Andreja Koreškova kontā šī bija divdesmit otrā uzvara divdesmit divās cīņās, kā arī krievs izcīnīja tiesības doties uz finālu, lai stātos pretī otram finālistam Laimanam Gūdam (14-2-0). Savukārt DREAM čempionam un bijušajam Strikeforce čempiona jostas pretendentam Mariusam Žaromskim šis zaudējums pārtrauca piecu cīņu uzvaru sēriju.

„Bellator 78” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Lyman GoodMichail TsarevTKO (strikes)23:54
2.Andrey KoreshkovMarius ZaromskisTKO (strikes)12:14
3.Daniel StrausAlvin Robinsonsubmission (rear-naked choke)24:51
4.Brian RogersDominique Steeledecision (unanimous)35:00
5.Zoila GurgelCasey Nolanddecision (unanimous)35:00
6.Jason ButcherShaun Ashersubmission (guillotine choke)11:32
7.Billy HorneTrey Houstonsubmission (rear-naked choke)13:30
8.Mikkel ParloJared CombsTKO (strikes)13:51
9.Rob HannaRocky Edwardsdecision (split)35:00
10.Justin McNallyDavid Blattmansubmission (triangle choke)10:38

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-10-30 19:34, pirms 12 gadiem
njaa... tas krievs ir labs. Autors gan ir baigais "malacis" - "sita leiti kamēr cīņā iejaucās tiesnesis." ..laikam jau pareizāk ir teikt "lietuvieti"