Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Ventspilī notiks starptautisks taekvondo turnīrs bērniem un jauniešiem

Jānis Pārums

Sestdien, 29. oktobrī, plkst. 9:00 Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola hallē visas dienas garumā norisināsies „Baltijas Olimpiskā kausa taekvondo” 1.posms. Sacensības organizē Latvijas Taekvondo federācija sadarbībā ar Latvijas Olimpisko komiteju un Olimpisko centru "Ventspils".

Sacensībās savu dalību jau apstiprinājuši 150 dalībnieki no Ukrainas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Labākie sportisti tiks noskaidroti trīs vecuma grupās: bērni (2001. – 2004. g.dz.), kadeti (1998. –2000. g.dz.) un juniori (1995. – 1997. g.dz.). Plānots, ka sportisti sacentīsies sparingā, kā arī tehniskajās disciplīnās – sitieni „bang čagi” uz ātrumu un sitieni uz spēku.

Ventspilī norisināsies pirmais no paredzētajiem trijiem „Baltijas Olimpiskā kausa” posmiem. Pārējie divi paredzēti 2012. gada 25. februārī Daugavpilī, bet trešais posms 26. maijā notiks Rīgā. Komanda, kas kopvērtējumā izcīnīs pirmo vietu, tiks apbalvota ar speciālo Baltijas Olimpiskās komitejas kausu.

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Bergmane, SIA Olimpiskā centra „Ventspils” mārketinga menedžere