Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kristīna Džustino uzveic Linu Lansbergu un lūdz cīņu ar Rondu Rouziju

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kristīna Džustino uzveic Linu Lansbergu un lūdz cīņu ar Rondu Rouziju
Kristina Džustino (no kreisās) cīņā ar Linu Lansbergu
Foto: sherdog.com

Viena no pasaules vadošajām sieviešu kārtas MMA cīkstonēm Kristīna „Kiborgs” Džustino (17-1) vakarnakt cīņu šova „UFC Fight Night 95” centrālajā mačā otrajā raundā nokautēja Linu Lansbergu (6-2), un vēl joprojām cer uz cīņu ar bijušo UFC čempioni Rondu Rouziju (12-1).

Trīsdesmit vienu gadu vecā bijusī MMA organizāciju „Strikeforce” un „Invicta FC” čempione Kristīna Džustino, kura šobrīd ir pasaules reitingu pirmais numurs starp sievietēm neatkarīgi no svara kategorijas, UFC pievienojās tikai šogad.

Debijas mačā, kas notika maijā brazīliešu atlēte uzveica amerikānieti Lesliju Smitu (8-7-1), bet vakarnakt viņai pretī stājās UFC debitante, zviedru sportiste Lina Lansberga.

Daudzi prognozēja, ka Džustino šis mačs būs viegla pastaiga un viņai, lai uzveiktu pretinieci būs vajadzīgs vien pirmais raunds, tomēr trīsdesmit četrus gadus vecā zviedriete bija pietiekami sīksta un maču novilka līdz otrā raunda vidusdaļai. Otrajā raundā Kristīna Džustino nokautēja Lansbergu un savā statistikā ierakstīja piecpadsmito panākumu no septiņpadsmit, kuru izcīna ar nokautu/tehnisko nokautu.

Pēc uzvaras Džustino, kura savulaik bija precējusies ar MMA sporta veterānu Evangelistu „Kiborgu” Santosu (21-18), kārtējo reizi izteicās, ka vēlas cīņu ar bijušo UFC čempioni Rondu Rouziju, taču vai vispār viņai kādreiz tāda iespēja tiks dota, pagaidām nav skaidrs.

„Rouzij, atgriezies sportā savu fanu dēļ, un sarīkojam cīņu, ko viņi visi gaida. Tas jādara sieviešu MMA attīstības dēļ! Domāju, ka visi vēlas redzēt mūsu savstarpējo cīņu,” ar portāla Foxsports.com starpniecību ziņu Rondai Rouzijai nodeva Džustino.

Izmantotie resursi:
Home—Sports News, Scores, Schedules, Videos...