Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīņu sporta veterānu cīņā Maitijs Mo nokautē Hongu Manu Čoi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Cīņu sporta veterānu cīņā Maitijs Mo nokautē Hongu Manu Čoi
Siala „Maitijs Mo” Siliga
Foto: sherdog.com

Dienvidkorejā notiekošajā cīņu šova „Road FC 33” ietvaros kārtējo uzvaru pēc MMA noteikumiem izcīnījusi kādreizējā kikboksa zvaigzne amerikānis Siala „Maitijs Mo” Siliga (10-5), kurš pirmajā raundā nokautēja citu bijušo kikbokseri korejieti Hongu Manu Čoju (4-5).

Lai arī MMA mačam starp šiem abiem cīņu sporta veterāniem bija jānotiek 15. oktobrī, organizācijas „Road FC” vadība vēlējās pasteidzināt notikumus un piedāvāja sportistiem to aizvadīt nedaudz ātrāk - 24. septembrī.

Jāpiemin, ka Siliga un Čojs jau iepriekš divas reizes savā starpā tikušies ringā, tikai toreiz viņi stiprāko mēģināja noskaidrot pēc kikboksa noteikumiem. Pirmais viņu duelis notika 2007. gada martā, kad uzvaru ar nokautu izcīnīja Mo, bet revanšā pē pusgada uzvaru pēc punktiem izcīnīja Čojs.

Kopš abām iepriekšējām cīņām pagājuši gandrīz deviņi gadi, abu labākie laiki sportā jau ir aiz muguras, taču viņi vēl turpina cīnīties. Divkauja iesākās diezgan gausi, taču sākot ar pirmā raunda vidusdaļu aktivizējās Maitijs Mo, kura gandrīz visi izdarītie sitieni sasniedza mērķi. Raunda izskaņā Čojs izlaida vairākus spēcīgus sitienus un atradās uz ringa dēļiem.

Četrdesmit piecus gadus vecajam Siala „Maitijs Mo” Siliga, kuram šī bija jau ceturtā uzvara pēc kārtas, tika kronēts par organizācijas „Road FC” smagā svara čempionu. Izskatās, ka Mo vēl neplāno doties pensijā un visticamāk šogad vēlreiz redzēsim jaunizcepto čempionu cīnāmies.