Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bārnets uzveic Nelsonu, Hols pārāks par Musasi

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bārnets uzveic Nelsonu, Hols pārāks par Musasi
Džošs Bārnets
Foto: sherdog.com

Vakarnakt Japānā bijušais UFC smagā svara čempions Džošs Bārnets (34-7-0) piecu raundu cīņā pēc punktiem uzveica Roju Nelsonu (20-12-0), taču amerikānis Uraija Hols (12-5-0) otrajā raundā diezgan sensacionāli nokautēja bijušo Strikeforce un DREAM čempionu Gegardu Musasi (37-6-2).

Vakarnakt Japānā cīņu šova “UFC Fight Night 75” vakara galvenajā mačā savā starpā dūres krustoja divi MMA sporta veterāni: bijušais UFC smagā svara čempions Džošs Bārnets ar realitātes šova “The Ultimate Fighter 10” uzvarētāju Roju Nelsonu.

Priekšrocība stājā pirmajā raundā piederēja Bārnetam, taču Nelsons pretinieku divreiz ar metieniem nogāza parterā, bet nespēja savu veiksmi novest līdz uzvarai.

Arī nākamajos raundos kontroli pār cīņas gaitu turēja Džošs Bārnets, kurš strādāja visai daudzpusīgi. Viņš sitienus ar rokām kombinēja ar sitieniem ar elkoņiem un ceļgaliem.

Arī Nelsonam dažbrīd ar sitieniem izdevās sasniegt mērķi, kā arī viņa metieni bija veiksmīgi, taču īpašu kaitējumu Bārnetam tie neradīja.

Smagsvari cīņu būrī aizvadīja visus piecus piecu minūšu raundus, pēc kuriem sānu tiesneši ar vienbalsīgu lēmumu pēc punktiem 50-45, 48-47 un 48-47 uzvaru atdeva Džošam Bārnetam.

“Cīņa klinčā manā izpildījumā nebija laba. Īstenībā, nekas nebija labi izdarīts šajā cīņā, bet tas ir punkts pie kā sākt,” neapmierināts par savu sniegumu bija šīs cīņas uzvarētājs Bārnets.

Hols pārsteidz pasauli, uzveicot Musasi

Nelielu sensāciju sarūpēja amerikāņu vidējā svara MMA cīkstonis, realitātes šova “The Ultimate Fighter 17” finālists Uraija Hols, kurš otrajā raundā lidojumā ar celi nokautēja armēņu izcelsmes nīderlandieti Gegardu Musasi, kurš pirms šīs cīņas UFC vidējā svara reitingā ieņēma sesto pozīciju.

Cīņu labi iesāka Musasi, kuram izdevās nogāzt pretinieku zemē, un, ieņemot vadošo pozīciju cīņu, turpināt parterā. Holam atlika vien aizsargāties un mēģināt izturēt līdz raunda beigām.

Taču otro raundu ar griezto spērienu ar kāju, ko piebonusoja ar sitienu ar celi uzsāka Uraija Hols, kura raidītie sitieni izrādījās precīzi, pēc kuriem Gegards Musasi atradās uz ringa dēļiem. Juraija vēl izdarīja dažus sitienus pa zemē guļošo armēni, līdz cīņā iejaucās ringa tiesnesis un pārtrauca to.

“UFC Fight Night 75” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Josh BarnettRoy Nelsondecision (unanimous)55:00
2.Uriah HallGegard MousasiTKO (strikes)20:25
3.Kyoji HoriguchiChico Camusdecision (unanimous)35:00
4.Takeya MizugakiGeorge Roopdecision (unanimous)35:00
5.Diego BrandaoKatsunori KikunoTKO (punches)10:28
6.Mizuto HirotaTeruto Ishiharadraw35:00
7.Keita NakamuraLi Jingliangtechnical submission (rear-naked choke)32:17
8.Nick HeinYusuke Kasuyadecision (unanimous)35:00
9.Kajan JohnsonNaoyuki Kotanidecision (unanimous)35:00
10.Shinsho AnzaiRoger ZapataTKO (injury)30:47

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2015-09-27 21:44, pirms 9 gadiem
Skatījos uz Musasi, kā potenciālo čempionu nākotnē, bet cīņas sports ir cīņas sports. Neko tu tur nevari paredzēt. Hols TUF sezonā bija tik tiešām iespaidīgs, bet cīnoties UFC pierādījās, ka daudz tomēr pietrūkst vispārējā darba tehnikā. Bet mēs visi zinām, ka Holam uz skaistiem un iespaidīgiem K.O ir talants, un šoreiz viņam atkal izdevās tik tiešām skaists spinning back kick nokdauns, nobeigumā ar flying knee kick.