Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Sandris Tomsons: „Gluhovs ir motivētāks par Jemeļjaņenko”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Sandris Tomsons: „Gluhovs ir motivētāks par Jemeļjaņenko”
Sandris Tomsons (centrā)
Foto: Uģis Grantiņš

Līdz smagsvaru MMA mačam starp Latvijas smagsvaru Konstantīnu „Lāčplēsi” Gluhovu (24-10-0) un MMA veterānu no Krievijas Aleksandru Jemeļjaņenko (20-5-0) palikušas trīs dienas. Lai uzzinātu viedokli par latvieša Gluhova izredzēm cīņā ar titulēto krievu, sportacentrs.com izjautāja ar cīņas sportu saistītus cilvēkus.

Turnīru „K-1 Russia MAX 2006” un „K-1 East Europe MAX 2007” dalībnieks un kluba "MaXimal" treneris Sandris Tomsons: Ja procentuāli vērtē, lai cik tas dīvaini neliktos, lieku 60 pret 40 %, ka vinnēs Gluhovs. Viņš labāk strādā ar kājām, bet boksa tehnika viņiem ir vienādā līmenī. Arī cīņā parterā abi sportisti varētu būt līdzīgi, taču Kostja ir vairāk motivētāks un tas ir viņa pluss.

Baltijas MMA pussmagā svara čempions Mārtiņš Egle: Man liekas, ka uzvarēs Jemeļjaņenko ar kādu no sāpju paņēmieniem. Esmu pārliecināts, ka ilgāk par otro raundu cīņa neilgs. Protams, Gluhovam izredzes uzvarēt arī ir pietiekami lielas. Viņam ir laba izturība, kā arī viņš labi strādā ar kājām, un kā mēs visi zinām, Konstantīnam ir arī ļoti smags sitiens ar roku. Bet gan jau Aleksandrs ir vērojis Kostjas cīņas un zina uz ko viņš ir spējīgs, neļaus sevi spārdīt ar kājām. Viņš noteikti, ka nelaidīs latvieti sev klāt, bet kad radīsies iespēja, pāries cīņā parterā.

Boksa vecmeistars un MMA tiesnesis Vilnis Kozlovskis: Uzvarēs tas, kuram būs stiprāki nervi. Paskaidrošu kāpēc… Katram no viņiem ir savs cīņas plāns – parterā viennozīmīgi labāks ir Jemeļjaņenko, bet kājās priekšrocības ir bijušajam kikbokserim Gluhovam. Krievs nelīdīs atklātā dūru kaujā, bet Konstantīns vairīsies no pārejas cīņā parterā. Tas, kurš spēs psiholoģiski salauzt pretinieku un uzstādīt savus noteikumus, tas arī droši vien, ka uzvarēs. Gluhovs ir daudzpusīgs sportists, viņam ir labi panākumi gan kikboksā, gan MMA, gan arī boksā, taču Jemeļjaņenko visu dzīvi nodarbojies ar kaujas sambo un MMA, kas ir ļoti līdzīgi sporta veidi – viņa progress ir apstājies. Ja skatās pēc papīriem, tad, protams, ka jāuzvar Krievijas sportistam, taču man ir priekšnojauta, ka cīņa beigsies pēc punktiem un uzvaru tomēr izcīnīs mūsu Konstantīns Gluhovs.

Atgādinām, ka smagsvaru MMA cīņa starp Aleksandru Jemeļjaņenko un Konstantīnu "Lāčplēsi" Gluhovu notiks svētdien, 30. septembrī Maskavā (Krievijā) šova "M-1 Challenge 34: Emelianenko vs Gluhov" ietvaros.

"M-1 Challenge 34 - Emelianenko vs. Gluhov" apstiprinātie cīņu pāri

Aleksander Emelianenko vs. Konstantin Gluhov
Marcin Zontek vs. Sergey Kornev
Yasubey Enomoto vs. Khusein Khaliev
Enoc Solves Torres vs. Gregory Babene

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +3 [+] [-]

, 2012-09-27 11:50, pirms 12 gadiem
Gribētos zināt, vai cīņu būs iespējams kaut kur internetā vai TV vērot! Jemeļjaņeno ir skaļš uzvārds pasaules cīņas sportā un ne kautru dienu LV pārstāvjiem ir iespēja tikt pie tādām cīņām..

  +3 [+] [-]

, 2012-09-27 12:03, pirms 12 gadiem
Turēsim īkšķus par Gluhovu! Tiešām grūti prognozēt cīņas iznākumu 50/50

  +2 [+] [-]

, 2012-09-27 13:34, pirms 12 gadiem
cina bus interesanta. cerams gluhovs nepardegs un tad viss ir vina rokas. sanja norietejusi zvaigzne bet gluhovs cilveks kurs tikai cela uz zvaigznem. ceru uz brinumu-kostjam javinne.

     [+] [-]

, 2012-09-27 14:09, pirms 12 gadiem
Tiešraidi varēs skatīt šeit: Прямая трансляция M-1 Challenge 34:...