Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas karatistiem teicami rezultāti Budapeštā

Andrejs Siliņš

Latvijas karatistiem teicami rezultāti Budapeštā
Kalvis Kalniņš

25. un 26. septembrī Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā notika starptautisks karatē turnīrs, kas apvienoja apmēram 30 valstis. Latvijas pārstāvji turnīra startēja ar teicamiem rezultātiem.

Latviju un Latvijas karatē federāciju šajā turnīrā pārstāvēja Kalvis Kalniņš ("Milons"), Patrīcija Mierkalne ("Baltijas karatē klubs") un Marija Agafonova ("Baltijas karatē klubs").

Pirmais savu startu sāka Kalvis Kalniņš, uzvarot četras ļoti grūtas cīņas, spējot uzvarēt arī ungāru Ādamu Kovaču, kas ir pasaules karatē vicečempions un pasaules spēļu uzvarētājs, rezultātā ieņēma 1. vietu.

Marija Agafonova un Patrīcija Mierkalne sāka startu kategorijā 12-13 gadi meitenēm Kata. Kategorijā startēja 32 dalībnieces, visas spēcīgākās meitenes Eiropā šajā vecumā. Patrīcijai un Mašai izdevās uzvarēt četras cīņas, un abas iekļuva finālā, kur mazliet spēcīgāka izrādījās Marija Agafonova. Apsveicam mūsu meitenes ar iegūto 1. un 2. vietu.

Startējot kadetu (14-15 gadi) kategorijā, Marija Agafonova uzvarēja četras pretinieces un vienai piekāpās rezultātā ieņēma 3. vietu, lielisks rezultāts.