Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC parakstījusi līgumus ar Tomasu Almeidu un Skotu Askhemu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC parakstījusi līgumus ar Tomasu Almeidu un Skotu Askhemu
Tomass Almeida
Foto: sherdog.com

Pasaules vadošā MMA organizācija UFC (Ultimate Fighting Championship) parakstījusi līgumus ar diviem jaunajiem cīņu sporta talantiem – divdesmit piecus gadus veco britu Skotu Askhemu (12-0-0) un divdesmit divgadīgo brazīlieti Tomasu Almeidu (17-0-0).

Šonedēļ UFC savu cīkstoņu rindas papildinājuši ar BAMMA vidējā svara čempionu Skotu Askhemu un LFC supervieglā svara čempionu Tomasu Almeidu.

Šos abus atlētus šā gada sākumā portāla bloodyelbow.com skauti bija izlikuši kā šā gada vērtīgākos cīkstoņus ar kuriem būtu vērts noslēgt līgumus. Iespējams, tieši iespaidoties no skautu viedokļa UFC parakstījusi kontraktus ar šiem sportistiem.

Almeida profesionālajā MMA ir kopš 2011. gada. Viņš aizvadījis sešpadsmit cīņu un visās svinējis pārliecinošas uzvaras ar nokautu vai kādu no sāpju paņēmieniem. Brazīlietis ir amerikāņu organizācijas LFC supervieglā svara čempions starp, kura vērtīgākajiem „upuriem” ir Valdines Silva (10-5-0), Hosē Aleksandrs (12-6-0) un Vinisius Zani (7-1-0).

Arī Askhems līdz šai dienai nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. Viņš kopumā aizvadījis divpadsmit cīņu, no kurām deviņos mačos izcīnījis priekšlaicīgas uzvaras, bet trīs divkaujās viņš savus pretiniekus uzveicis pēc punktiem.

Britu organizācijas BAMMA vidējā svara čempiona vērā ņemamākie pretinieki bijuši Makss Nuņezs (13-2-0), Žorže Luis Bazerra (19-10-0), Džeks Maršmans (15-5-0) un Denistons Saterlands (20-12-0), bet pārējie viņa oponenti bijuši vai nu iesācēji, vai nu tā dēvētie „maisi”.

Izmantotie resursi:
Bloody Elbow, for MMA and UFC news