Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džudists Ovčiņņikovs izcīna bronzu Eiropas čempionātā

Andrejs Siliņš

Džudists Ovčiņņikovs izcīna bronzu Eiropas čempionātā
Konstantīns Ovčiņņikovs (baltajā formā)
Foto: eju.net

Piektdien Krievijas pilsētā Čeļabinskā notiekošajā Eiropas čempionātā džudo svara kategorijā līdz 81 kilogramam Latvijas sportists Konstantīns Ovčiņņikovs izcīnījis trešo vietu.

B apakšgrupā Ovčiņņikovs izcīnīja uzvaru, pieveicot sportistus no Grieķijas, Itālijas un Zviedrijas. Pusfinālā Konstantīns piekāpās nākamajam Eiropas čempionam Siražudinam Magomedovam no Krievijas, bet cīņā par trešo vietu tika uzveikts gruzīns Avtandils Čirikišvilli.

Dāmām svara kategorijā līdz 70 kilogramiem Evija Puķīte piekāpās Rasai Srakai no Slovēnijas.

Ceturtdien Deniss Kozlovs svara kategorijā līdz 66 kilogramiem tika līdz grupas pusfinālam, bet Andrejs Maģers (60 kg) zaudēja jau pirmajā cīņā.

No Latvijas sportistiem vēl priekšā cīņas trijiem - Aigars Mīlenbergs startēs svara kategorijā līdz 90 kilogramiem, bet Jevgēņijs Borodavko un Viktors Reško kategorijā līdz 100 kilogramiem.

Izmantotie resursi:
European Judo Union - Official Website - News,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-04-27 19:48, pirms 12 gadiem
messibesii7 rakstīja: tas nu,gan ir Latvietis
Kamēr tu LATVIETI))) sēdi un n.o.d.i.r.s. citus, šis KRIEVS))) ar saviem sviedriem un reizēm arī ar asinīm, godam pārstāv Latviju un par nožēlu arī tādus LATVIEŠUS kā tu.
Apsveicu ar panākumu Konstantīnu un vēlu veiksmi pārējiem, jo šanci paņemt vēl kādu medāli ir diezgan lieli.

     [+] [-]

, 2012-04-27 20:05, pirms 12 gadiem
apsveicu un ceļazīme uz olimpiādi rokās)))

  +4 [+] [-]

, 2012-04-27 20:40, pirms 12 gadiem
Jocīgi, ka dažos lielajos portālos (delfi.lv) šī ziņa ir pie galvenajām, taču sporta portālā tā ir kaut kur pa vidu pie tādām ziņām kā Ceturtais "adidas Čempionu līgas eksperts" - aijarts(2)

Apsveicu Konstantīnu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-07 09:55, pirms 12 gadiem
No sirds apveicu!!! Tas zaudējums Magovedovam arī bija visai nosacīts. Tas pats sakāms vēl par dažu labu cīņu citiem puišiem. Žēl, cerības un darbs liels, rezultāts, kāds nu bija... Vienmēr jārēķinās ar tiesāšanas subjektīvismu: par ko francūzim waza-ari, par to latvietim yuko. Visādā ziņā super sniegums! Lai veiksmes un panākumi arī turpmāk!
Bet par ziņu svarīgumu piekrītu: sīksmalki parādīs visādus aizrobežu basketbolus, beisbolus vai varžu ātrlēkšanas sacensības, bet par mūsu puišu sniegumu džudo tikai viens skops teikumiņš. Tas pats arī TV.

     [+] [-]

, 2012-05-08 13:48, pirms 12 gadiem
Piebilde ārpus notikuma: varbūt beidzot varētu Magera uzvārdu sākt rakstīt bez mīkstinājuma zīmes uz g?