Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Vitors Belforts slimo ar A hepatītu, bet tik un tā gatavojas cīņai ar Jošihiro Akijamu

Vitors Belforts slimo ar A hepatītu, bet tik un tā gatavojas cīņai ar Jošihiro Akijamu
Vitors Belforts (pa kreisi) kopā ar Maiku Taisonu
Foto: 411mania.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Vitors Belforts (Brazīlija) savā Twitterī paziņojis, ka viņš saslimis ar A hepatītu, taču sportists sola ātri atveseļoties, lai sagatavotos 6. augustā paredzētajai cīņai ar japānieti Jošihiro Akijama.

Bijušais UFC un "Cage Rage" pussmagā svara čempions Vitors Belforts (19-9-0), kurš arī nesaen bija UFC vidējā svara čempiona titula pretendents savā Twitter lapā paziņojis, ka pēdējā ārstu apsktē viņa organismā konstatēts A hepatīts jeb "Dzeltenā kaite".

Belforts apgalvo, ka tuvāko nedēļu laikā izveseļosies un viņa cīņa ar Jošihiro Akijamu (13-3-0), kura paredzēta cīņu šova "UFC 133" ietvaros nebūs jāatceļ. Vienīgais, slimības dēļ brazīlietis būs spiests izlaist bijušā pretinieka Rendija Kotjura (Ar Kotjuru Belforts cīnījies trīs reizes - aut.) cīņu ar bijušo UFC čempionu Lioto Mačidu, kura notiks 30. aprīlī. Bija paredzēts, ka Belforts sekundēs savu seno paziņu Kotjuru.

"Es vienkārši vēlos, lai jūs zinātu, ka A hepatīts viegli ārstējams. Tā kā neuztraucaties, tuvāko divu nedēļu laikā es atgriezīšos zālē," savā Twiterī fanus mierina Belforts.

Jāatgādina, ka Vitors Belforts savu pēdējo cīņu ar nokautu zaudēja Andersonam Silvam. Pēc tam bija paredzēts, ka Vitors "UFC - Rio" ietvaros tiksies ar savu tautieti Vanderleju Silvu, taču Vandarlejs atteicās no revaša mača ar Belfortu, viņa vietā izvēloties tikties ar Krisu Lebenu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


Viktorija Irkle cīņā pret pretinieci. Foto: Latvijas Sporta cīņas federācija.

Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix
9

Pārcelta Makgregora atgriešanās cīņa UFC

UFC vadītājs Dana Vaits atklāja, ka sākotnēji "UFC 303" pasākumā 29. jūnijā paredzētā Konora Makgregora cīņa pret Maiklu Čendleru pārcelta uz vēl nezināmu vēlāku laiku.
Konors Makgregors. Foto: Reuters/Scanpix

Negaidīti atcelta preses konference pirms Makgregora atgriešanās cīņas

Cīņu sporta organizācija UFC bija plānojusi pirmdien Īrijā aizvadīt preses pasākumu pirms "UFC303" cīņu šova, kurā plānota slavenā un skandalozā cīkstoņa Konora Makgregora atgriešanās, taču tas pēdējā brīdī tika atcelts. Makgregors par to publiski atvainojās, norādot, ka tā nācies darīt viņam nekontrolējamu apstākļu dēļ.