Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čaks Lidels uzskata, ka Šīldsa - Santpjēra duelī uzvarēs Šīlds

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čaks Lidels uzskata, ka Šīldsa - Santpjēra duelī uzvarēs Šīlds
Čaks Lidels
Foto: mmaresolutions.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Čaks Lidels ir pārliecināts, ka pasaules spēcīgākais MMA cīkstonis neatkarīgi no svara kategorijas un patreizējais UFC pusvidējā svara čempions Džordžs Santpjērs 30. aprīļa cīņā par UFC titulu ar Džeiku Šīldsu noliks savas pilnvaras, ziņo sherdog.com

Patreizējais UFC viceprezidents attīstības jautājumos Čaks Lidels ārzemju masu medijiem paziņojis, ka viņš sekundēs Džeiku Šīldsu (26-4-1) 30. aprīlī gaidāmajā cīņā ar UFC pusvidējā svara čempionu Džordžu Santpjēru (21-2-0). Un viņš ir pārliecināts, ka Šīlds, kurš nav zaudējis savās pēdējās piedspadsmit cīņās, uzvarēs.

"Es sekundēšu Džeiku Šīldsu cīņā ar Džordžu Santpjēru. Džeiks mēģinās viņu nogāzt zemē. Šīlds šobrīd ir vislabākajā formā. Es domāju, kad Šīlds pāries uz cīņu parterā un tur arī beigs cīņu," pārliecināts ir bijušais UFC čempions Lidels.

Atgādinām, ka Džordžs Santpjērs par UFC pusvidējā svara čempionu kļuva 2008. gadā, uzvarot Metu Serru. Un šī viņam būs jau sestā titula aizstāvēšanas cīņa.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...