Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rodžerio Nogeira: „Esmu daudz pieredzējušāks par Gustafsonu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rodžerio Nogeira: „Esmu daudz pieredzējušāks par Gustafsonu”
Antonio Rodžerio Nogeira
Foto: fightinginsider.com

Trīsdesmit piecus gadus vecais UFC pussmagā svara cīkstonis Antonio Rodžerio Nogeira (20-5-0), kuram 14. aprīlī Zviedrijā cīņu šova „UFC on Fuel TV 2” ietvaros jātiekas ar vietējo sportistu Aleksanderu Gustafsonu (13-1-0), caur masu medijiem atbildējis uz dažiem zviedra sportista komentāriem.

„Gustafsons apgalvo, ka viņš ir ļoti pieredzējis, taču es neesmu viņu redzējis cīnāmies ar pasaules labākajiem bokseriem,” nedaudz aizvainots pēc Aleksandera Gustafsona, kurš savulaik piedalījies amatieru boksa mačos, izteicieniem bija kādreizējais Brazīlijas amatieru boksa čempions Rodžerio Nogeira.

„Savukārt man bijusi tā iespēja cīnīties piedalīties Panamerikas un Dienvidamerikas spēlēs, kā arī Brazīlijas boksa čempionātos. Es sevi uzskatu par krietni pieredzes bagātāku sportistu par viņu.”

„Gustafsons uzskata, ka Tito Ortizs atdeva man uzvaru? Tā nav taisnība! Ortizs cīnījās līdz pēdējam. Viņš knapi nostāvēja pēc mana sitiena ar celi, taču viņš vēl kādu turējās līdz tiesnesis apstādināja cīņu,” publiski taisnoties mēģināja Nogeira, kurš ar uzvaru pār Tito Ortizu pārtrauca divu cīņu neveiksmju sēriju.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...