Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Blagojs Ivanovs sadurts un ievietots slimnīcā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Blagojs Ivanovs sadurts un ievietots slimnīcā
Blagojs Ivanovs
Foto: mma-paradise.com

Amerikāņu organizācijas Bellator cīkstonis, bulgāru smagsvars Blagojs Ivanovs (6-0-0) vakar bija iesaistīts incidentā, kurā pagaidām nenoskaidroti uzbrucēji sadūruši sportistu un atstājuši notikuma vietu. Pēc uzbrukuma Ivanovs smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, ziņo fighter.bg

Blagojs Ivanovs ar naža dūrieniem sirds rajonā šobrīd atrodas Bulgārijas galvaspilsētas slimnīcas reanimācijas nodaļā. Ārsti sportista veselības stāvokli vērtē kā smagu, bet stabilu.

Bulgārijas policija ziņo, ka 26. februārī bārā „Grāfs Ignatjevs”, kas atrodas pašā Sofijas centrā, ielauzušies astoņi vīrieši bruņojušies ar nažiem un nūjām, metušies virsū bāra apmeklētājiem. Bandas mērķis bijis MMA cīkstonis Blagojs Ivanovs un divi viņa draugi, ar kuriem viņš bija ieradies uz bārā notiekošo afterpārtiju veltītam boksa turnīra noslēgumam.

Līdz policijas ierašanās brīdim banda bija jau aizmukusi. Incidentā sambo čempions guvis smagi savainots un nekavējoties tika nogādāts slimnīcā, kur sportistam veica operāciju. Šobrīd sportists pieslēgts pie mākslīgās elpināšanas aparāta. Abi arī incidentā iesaistītie Ivanova draugi nav guvuši smagas traumas, tāpēc no medicīniskās palīdzības atteicās.

Atgādinām, ka divdesmit piecus gadus vecais Blagojs Ivanovs plašāk kļuva pazīstams pēc 2008. gada pasaules čempionāta kaujas sambo, kurā bulgārs finālā sensacionāli uzveica Fjodoru Jemeļjaņenko. Uzvara pār Jemeļjaņenko bulgāram bija kā trampalīns uz līguma noslēgšanu ar kādu no vadošajām MMA organizācijām. Pēc trīs gadu klejošanas pa dažādām organizācijām, 2011. gadā Blagojs Ivanovs noslēdza līgumu ar Bellator. Blagojs MMA karjeras laikā kopā aizvadījis sešas cīņas, visās izcīnot uzvaras. Sava pēdējā mačā bulgāru smagsvars uzveica bijušo UFC smagā svara čempionu Riko Rodrigezu.

Izmantotie resursi:
НАЧАЛО
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...