Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gorlovs parakstījis līgumu ar pasaules vadošo kikboksa organizāciju GLORY

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gorlovs parakstījis līgumu ar pasaules vadošo kikboksa organizāciju GLORY
Artūrs Gorlovs
Foto: IFA

Latvijas šā brīža vadošais pussmagā svara kikbokseris Artūrs Gorlovs (16-3, 8 KO) parakstījis līgumu ar pasaules vadošo kikboksa organizāciju GLORY, kuras rindās debitēs 8. decembrī Roterdamā, Nīderlandē, ringā tiekoties ar Luisu Tavaresu (52-7, 16 KO).

Rīgā dzimušais, bet Barselonā (Spānijā) dzīvojošais Gorlovs ir tikai otrs sportists no Latvijas, kuram izdevies piesaistīt GLORY interesi. Pionieris šajā ziņā ir liepājnieks Kristaps Zīle, kurš GLORY rindās debitēja 2012. gadā un šīs organizācijas paspārnē aizvadīja divas cīņas.

Interesanti, ka Artūrs piedāvājumu no GLORY saņēma pēc savas pēdējās cīņas “Arēnā Rīga”, kurā diezgan viegli uzveica jau pieminēto aroda brāli Zīli.

Gorlovs ir pasaules čempions IFA un WKN versijās, cīnījies gandrīz uz visām lielākajām pasaules kikboksa skatuvēm, vienīgā vieta, kurā viņš pagaidām nav atzīmējies ir GLORY rings.

Zem šīs organizācijas karoga Artūrs Gorlovs startēs jau pavisam drīz, 8. decembrī Roterdamā aci pret aci tiekoties ar labi zināmo Āfrikā dzimušo nīderlandieti Luisu Tavaresu, kurš GLORY nonāca jau 2013. gadā.

Tavaress, kurš pasaules reitingā šobrīd ieņem desmito pozīciju, savas karjeras laikā uz profesionālā ringa aizvadījis piecdesmit deviņus mačus, kuros uzvaras svinēja piecdesmit divās cīņās. Sportistam īpašumā ir pasaules čempiona jostas Efusion, WFL un IKA versijās.

Izmantotie resursi:
http://www.glorykickboxing.com/events/glory-62-rotterdam:d50becba-0367-44d6-a261-8513ad2f2948