Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hose Aldo un Frenkija Edgara cīņa notiks nākamā gada janvārī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hose Aldo un Frenkija Edgara cīņa notiks nākamā gada janvārī
Hose Aldo
Foto: mmajunkie.com

Patreizējais UFC pusvieglā svara čempions brazīlietis Hose Aldo (21-1-0) savu nākamo titula aizstāvības cīņu aizvadīs nākamā gada 19. janvārī Riodežaneiro (Brazīlijā) pret bijušo UFC vieglā svara čempionu, kurš tagad pārgājis uz vienu svara kategoriju zemāk – amerikāni Frenkiju Edgaru (14-3-1).

Jāatgādina, ka šā gada augustā UFC čempionam Hose Aldo bija jātiekas ar titula pretendentu Ēriku Kohu (13-1-0), taču sportists guva savainojumu un nevarēja piedalīties šovā „UFC 153”. Kohu nomainīt steidza Frenkijs Edgars, kurš pēc neveiksmīgā mēģinājuma gāzt no troņa patreizējo UFC vieglā svara čempionu Benu Hendersonu (17-2-0), nolēma pāriet uz pusvieglo svaru.

Taču divas nedēļas pēc Aldo – Edgara cīņas apstiprināšanas čempions iekļuva motocikla avārijā un guva nopietnus savainojumus dēļ kuriem organizatoriem bija jāmaina savi plāni un jāatceļ noliktais pusvieglā svara cīkstoņu supermačs.

Beidzot Hose Aldo atguvies pēc pārciestajām traumām un atsācis treniņus gaidāmajai divkaujai ar sīksto Frenkiju Edgaru, kuru MMA fani gaida ar lielu nepacietību.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2012-10-30 22:16, pirms 12 gadiem
Aldo all the way