Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maikls Bispings Ķīnā smagi sakauj Kangu Lī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maikls Bispings Ķīnā smagi sakauj Kangu Lī
Maikls Bispings (no labās) cīņā ar Kangu Lī
Foto: sherdog.com

Britu vidējā svara cīkstonis Maikls Bispings (25-6-0) īstenojis savus vārdu dzīvē un Ķīnā notiekošajā cīņu šovā „UFC Fight Night 48” pamatīgi „izdaiļojot” bijušā Strikeforce čempiona Kanga Lī (9-3-0) seju, ceturtajā raundā svinēja uzvaru ar tehnisko nokautu.

Divdesmit deviņus gadus vecais realitātes šova „The Ultimate Fighter 3” uzvarētājs Maikls Bispings vienmēr ir izcēlies ne tikai kā labs cīkstonis, bet arī kā liels runātājs. Viņš allaž pirms cīņām ber asus vārdus pretinieka lauciņā, taču ne vienmēr cīņu laukumā viņš spēj izdarīt to ko solījis.

Lai arī četrdesmit divus gadus vecais organizācijas Strikeforce vidējā svara čempions Kangs Lī, kurš pēdējos gados nopietni pievērsies kino aktiera arodam, izrādījās sīkstāks nekā brits bija domājis.

Bispings dominējot pirmajos trīs raundos pamatīgi apskādēja vjetnamieša seju un ceturtajā raundā pēc vairāku sitienu izdarīšanas tiesnesis apstādināja cīņu un uzvaru ar tehnisko nokautu piešķīra Maiklam Bispingam.

„Vai jums patika cīņa?” tūdaļ pēc uzvaras skatītājiem jautāja Bispings. „Manas karjeras pirmajās piecpadsmit cīņās es apstādināju savus pretiniekus jau pirmajā raundā… Un, ja tu domā, ka mans sitiens ir pa vāju, lai nokautētu, tad tu esi muļķis.”

„Vēlos titula cīņu, taču ir viens idiots – Lūks Rokholds, kurš nespēj vien runāt par mani. Viņš izsauca mani uz cīņu. Labi, darām to… Vispirms es sakaušu Rokholdu un tad iešu pakaļ titulam.”

„UFC Fight Night 48” rezultāti:

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Michael BispingCung LeTKO (strikes)40:57
2.Tyron WoodleyDong Hyun KimTKO (punches)11:01
3.Zhang LipengBrendan O’Reillydecision (unanimous)35:00
4.Ning GuangyouJianping Yangdecision (unanimous)35:00
5.Wang SaiDanny Mitchelldecision (unanimous)35:00
6.Alberto MinaShinsho AnzaiTKO (punches)14:17
7.Yuta SasakiRoland Delormesubmission (rear-naked choke)11:06
8.Colby CovingtonAnying Wangsubmission (strikes)14:50
9.Royston WeeYao Zhikuidecision (split)35:00
10.Milana DudievaElizabeth Phillipsdecision (split)35:00

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...