Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zvirbulis bez panākumiem Dagestānā

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Zvirbulis bez panākumiem Dagestānā
Armands Zvirbulis
Foto: olimpiade.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē Latvijas brīvās cīņas meistars Armands Zvirbulis (26) startēja Ali Alijeva piemiņas turnīrā Dagestānā, kur viņš uzsācis gatavošanos septembra pasaules čempionātam.

Svara kategorijā līdz 86 kilogramiem Mahačkalā bija visai respektabls dalībnieku sastāvs. Jau pirmajā mačā Latvijas Olimpiskās vienības pamatsastāva dalībniekam trāpījās ļoti spēcīgas pretinieks - šo sacensību nākamais uzvarētājs - Dagestānā dzimušais čečens Alberts Saritovs no Krasnojarskas (tagad no saviem pēdējiem astoņiem turnīriem viņš sešos izcīnījis pirmo vietu).

Dagestānā mūsu cīkstonis ir tik biežs viesis, ka vietējie viņu jau kaukāziskojuši un sauc par Abdulu Zvirbulajevu. Mačā pret Saritovu tribīnēs skanēja uzmundrinājuma saucieni: "Abdula, uz priekšu!" Latvietis ļoti centās, taču pretinieka meistarība bija augstāka (0:6). Turpinājumā dagestānietis izcīnīja pirmo vietu, bet tikmēr latvietis gandarījuma turnīra pirmajā mačā piekāpās Georgijam Rubajevam no Ziemeļosetijas-Alānijas.

Tādējādi pēdējās trīs sacensības mūsu sportistam izvērtušās neveiksmīgas - Minskas "Grand Prix" viņš ieguva 22. vietu, Eiropas čempionātā bija 27. pozīcija, bet tagad zaudējumi abos mačos. Kā zināms, 2011. gada pasaules čempionātā viņš izcīnīja piekto vietu, kas deva ceļazīmi uz Londonas olimpiskajām spēlēm, kur viņš ierindojās 10. vietā.

Izmantotie resursi:
www.wrestdag.ru

     [+] [-]

, 2014-05-26 22:51, pirms 10 gadiem
apmēram šitā laikam bijis https://www.youtube.com/watch?v=fhD...

     [+] [-]

, 2014-06-04 23:43, pirms 10 gadiem
Kāpēc jāraksta par zaudējumiem!!Sportistiem tas nav patīkami