Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Zabits Samedovs triloģiju noslēdz ar nokautu pār Badru Hari

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Zabits Samedovs triloģiju noslēdz ar nokautu pār Badru Hari
Zabits Samedovs (no kreisās) cīņā ar Badru Hari
Foto: mymma.ru

Sensacionālu uzvaru vakarnakt Maskavā (Krievijā) izcīnījis azerbaidžāņu izcelsmes baltkrievs Zabits Samedovs (77-11-1), kurš kikboksa cīņā otrajā raundā nokautēja bijušo pasaules čempionu smagajā svarā „It’s Showtime” versijā Badru Hari (101-12-0).

Baltkrieviju pārstāvošais Zabits Samedovs ar Badru Hari ir seni „draugi”, viņi ringā pirms šī mača bija tikušies jau divas reizes un abās reizēs uzvaras izcīnīja marokāņu kikbokseris.

Pirms šīs trešā sportistu savstarpējā mača daudzi mēļoja par Badra Hari slikto fizisko formu, kas ir saistīta ar viņa ilgstošajām tiesas prāvām, kā arī sēdēšanu pirmsizmeklēšanas izolatorā. Hari pēdējā laikā maz trenējies, taču piekrita cīņai ar Samedovu.

Tiesa, cīņas laikā Badrs Hari nemaz tik slikti neizskatījās, uzsākot ofensīvu pret Zabitu Samedovu, kura vienīgais ierocis bija sitiens pār plecu ar roku. Šis mačs vairāk atgādināja kautiņu, bet pēc kopējā zīmējuma pirmo raundu pilnībā kontrolēja marokānis. Pirmās trīsminūtes izskaņā Samedovs izdarīja kārtējo izmisīgo sitienu ar roku un Hari bija uz grīdas. Ringa tiesnesis atskaitīja nokdaunu, bet Badrs ātri bija uz kājās un bija gatavs turpināt cīņu.

Otro raundu tikpat aktīvi kā pirmo uzsāka Badrs Hari, dzenājot Zabitu Samedovu pa ringu. Raunda vidū Samedovs nonāca neapskaužamā situācijā, viņš tika iespiests ringa stūrī un tika zvetēts. Kaut kādā veidā Zabits tomēr izkļuva no šīs it kā bezizejas situācijas, bet tik un tā nespēja likt neko pretī Badra uzbrukumiem. Tomēr raunda izskaņā viss mainījās – Hari turpināja uzbrukt, aizmirstot par aizsardzību un izlaida vienu sitienu pēc kā otro reizi mača laikā atradās uz ringa dēļiem. Šoreiz Badrs Hari vairs necēlās…

Priekš Samedova šis bija jau otrais panākums pēc kārtas. Pirms šī mača viņš Austrijā uzvarēja poļu kikbokseri Vieslavu Kvašņevski, kas bija pirmā uzvara pēc „K-1 World Grand Prix 2012 Final” ceturtdaļfinālā piedzīvotā zaudējuma cīņā ar Badru Hari.

Izmantotie resursi:
Мои ММА | Новости смешанных единоборств