Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rašads Evans pārliecināts, ka Džeksons uzvarēs Hamilu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rašads Evans pārliecināts, ka Džeksons uzvarēs Hamilu
Rašads Evans (pa labi) cīņā ar Tito Ortizu
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC čempions pussmagajā svarā Rašads Evans (ASV) ir pārliecināts, ka šo sestdien notiekošā cīņu šova "UFC 130" vakara galvenajā duelī cits bijušais UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons uzveiks Metu Hamilu, ziņo mmajunkie.com

"Man patīk kā Hamils kaujas un viņa sportiskā pagātne. Džeksonam vajadzētu viņu uzvarēt, taču viss ir atkarīgs no Kvintona psiholoģiskā stāvokļa," Džeksona pusē ir viņa nesenais pretinieks Rašads Evans.

"Neesmu neko dzirdējis kā Džeksons gatavojas, taču citreiz, kad viņš nav morāli gatavs, tad viņš kaujas tikai ar niknumu. Taču, ja šoreiz viss būs kārtība, Kvintons uzvarēs... Pēdējo reizi viņš bija mierīgs cīņā ar Vanderleju Silvu, un tad viss viņam izdevās. Liekas, ka arī šoreiz viņš ir sakoncentrējies."

Atgādinām, ka Rašads Evans ar Kvintonu Džeksonu vēl pērngad bija lielākie ienaidnieki, taču viņu cīņā, kura notika 2010. gada 29. maijā nolika visus punktus uz "i". Toreiz pēc punktiem uzvaru izcīnīja Rašads Evans, iegūstot tiesības cīnīties par UFC pussmagā svara titulu. Taču treniņos gūtā savainojuma rezultātā viņa cīņa par UFC titulu ar toreizējo čempionu Mauricio Rua tika atcelta.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...