Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Murilo Rua beidz karjeru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Murilo Rua beidz karjeru
Murilo Rua
Foto: sherdog.com

Bijušais federācijas EliteXC vidējā svara čempions Murilo Rua (Brazīlija) nolēmis aiziet no profesionālā sporta. Šādu lēmumu Rua pieņēmis pēc 21. maijā ciestā zaudējuma BAMMA vidējā svara čempionam Tomam Vatsonam (Anglija), ziņo sherdog.com

Murilo Rua (20-12-1) ir viens izputējušās japāņu federācijas PRIDE zvaigznēm, kurš karjeras laikā ringā ticies ar ļoti daudz pasaules pirmā kaluma zvaigznēm kā Kvintons Džeksons, Dens Handersons, Akihiro Gono, Rikardo Arona, Kevins Randlemans, Sergejs Haritonovs, Paulo Filho, Denis Kangs, Robijs Lavlers, Tonijs Bonello u.c.

"Vēlētos oficiāli paziņot par savas profesionālās MMA karjeras beigšanu. Tas bija aizraujoši un tagad ir smags moments, taču tāda ir dzīve un nedrīkst stāvēt uz vietas," ārzemju masu medijiem ziņoja Murilo Rua, kurš ir bijušā UFC pussmagā svara čempiona Mauricio Rua vecākais brālis.

"Es lepojos par saviem sasniegumiem un pieredzi ko ieguvu...Es turpināšu darboties šajā sporta veidā - vadīšu seminārus, mācīšu, trenēšu, dalīšos pieredzē un visādi citādi palīdzēšu sporta veidam ko mīlu."

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...