Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maiks Sviks cīnīsies ar Ēriku Silvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maiks Sviks cīnīsies ar Ēriku Silvu
Maiks Sviks
Foto: sherdog.com

UFC pusvidējā svara cīkstonis, amerikānis Maiks Sviks (14-4-0) pēc gandrīz gada ilga "atvaļinājuma", kurš bija saistīts ar sportista veselības problēmām, 27. augustā cīņu šovā "UFC 134" atgriežas ar cīņu pret brazīlieti Ēriku Silvu (12-1-0), ziņo sherdog.com

Maiks Sviks sportā atgriežas, aiz muguras atstājot divus zaudējumus Denam Hardijam un Paulo Tiago. Sviks bija ļoti tuvu titula cīņai, uzvarot pēc kārtas Džošu Burkmanu, Markusu Deivisu, Dzonatanu Gouletu un Benu Sandersu, taču zaudējums Hardijam izjauca visus sapņus par titula cīņu.

Savukārt brazīliešu federācijas "Jungle Fight" pusvidējā svara čempions Ēriks Silva, kuram vidukli rotā melnās jostas džudo un džiu - džitsu, sešu gadu garās MMA karjeras laikā ir aizvadījis trīspadsmit cīņu, no kurām tikai vienā cietis neveiksmes.

Vienīgais zaudējums piedzīvots cīņā pret brazīliešu sportistu Mario Neto (12-5-0), ar kuru 2009. gadā Anglijā bija jācīnās arī latviešu vienam no pazīstamākajiem MMA cīkstoņiem Mārtiņam Eglem (9-8-2), taču stundu pirms cīņas Neto atteicās iziet ringā ar latvieti it kā slimības dēļ.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2011-05-26 19:21, pirms 13 gadiem
baigo lēcienu veici, lai sasaistītu latviešu ar UFC