Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vitālijs Usovs nokautē beļģi Nikolasu Verbistu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vitālijs Usovs nokautē beļģi Nikolasu Verbistu
Vitālijs Usovs (trešais no kreisās)
Foto: goldenglory.lv

Briselē (Beļģijā) savu kārtējo uzvaru izcīnījis Latvijas daudzsološais kikbokseris, kluba „Golden Glory” pārstāvis Vitālijs Usovs (5-1-1, 2 KO), kurš pirmajā raundā nokautēja vietējo sportistu Nikolasu Verbistu (7-3-1, 2 KO).

Līdera lomu jau no pirmās raunda sekundes uzņēmās divdesmit trīs gadus vecais pazīstamā cīņu sporta meistara Rolanda Mikalauskas audzēknis Vitālijs Usovs.

Latvijas pārstāvis ne mirkli neļāva izpausties savam pretiniekam, viņš dzenāja Nikolasu Verbistu pa ringu un pirmā raunda vidū nosūtīja to uz ringa dēļiem.

Beļģis ringa soģa atskaitīto desmit sekunžu laikā spēja atgūties un turpināt cīņu, taču uzreiz pēc atļaujas atsākt cīnīties, Usovs atkal metās pretiniekam virsū un nosūtīja to nokautā, ar ko arī cīņa beidzās.

„Par uzvaru vienmēr ir prieks, taču uzvarēt pretinieka mājās vienmēr ir divtik patīkami. Turpināšu trenēties un iešu pēc uzvarām,” portālam Sportacentrs.com klāstīja Usovs.

Izmantotie resursi:
goldenglory.lv