Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

UFC rindās atgriežas baltkrievu smagsvars Andrejs Arlovskis

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

UFC rindās atgriežas baltkrievu smagsvars Andrejs Arlovskis
Andrejs Arlovskis
Foto: sherdog.com

Laba ziņa priekš bijušā UFC smagā svara čempiona Andreja Arlovska (21-10-0) faniem – viņš 14. jūnijā cīņu šovā „UFC 174” atgriežas pasaules lielākās MMA organizācijas rindās ar cīņu pret amerikāņu smagsvaru Brendanu Šaubu (10-3-0).

Trīsdesmit piecus gadus vecajam baltkrievu smagsvaram Andrejam Arlovskim vēl nedēļu atpakaļ bija spēkā līgums ar bijušā kikboksera Reja Sefo vadīto MMA organizāciju WSOF, taču baltkrievs lauzis šo kontraktu un 24. aprīlī pievienojās UFC, kuras rindās viņš 2005. gadā tika kronēts par pasaules čempionu MMA.

Arlovskis, kurš UFC nav startējis kopš 2008. gada, atgriešanos cīņu zem pasaules prestižākās MMA organizācijas aizvadīs jau jūnijā pret amerikāni Brendanu Šaubu, kurš uz doto mirkli uzkrājis divu cīņu uzvaru sēriju.

Pēc līguma laušanas ar UFC, Andrejs savus spēkus izmēģināja Affliction, One FC, ProElite, Strikeforce, EliteXC, WSOF un Fight Nights rindās. Priekš Arlovska smags bija periods no 2009. – 2011. gadam, kad tika piedzīvoti vieni vienīgi zaudējumi. Viņu sakāva Fjodors Jemeļjaņenko (34-4-0), Brets Rodžers (15-7-0), Antonio Silva (18-5-1) un Sergejs Haritonovs (21-5-0).

Šo zaudējumu sēriju baltkrievu smagsvars pārtrauca 2011. gada augustā uzvarot mazpazīstamo Reju Lopesu (8-6-0). Arī pēc tam viņam veicās labi - no sešām aizvadītajām cīņām viņš tikai vienā piedzīvoja zaudējumu.
Neapšaubāmi, Andrejs Arlovskis ir viens no šā brīža labākajiem smagsvariem, tāpēc viņa pievienošanās UFC smagsvaru divīzijai varētu piemest asumu.

Taču nedrīkst teikt, ka viņa pirmais pārbaudījums UFC rindās būs viegls. Viņam pretī stāsies realitātes šova „The Ultimate Fighter 10” finālists Brendans Šaubs, kurš UFC rindās izcēlies ar uzvarām pār tādām MMA zvaigznēm kā Gabriels Gonzaga (16-8-0) un Mirko „Krokops” Filipovičs (28-11-2). Kā jau minējām, šobrīd viņš ir neuzvarēts pēdējās divās aizvadītajās cīņās...

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-04-26 14:59, pirms 10 gadiem
cīņa par "vājākā zoda divīzijā" titulu?

no vienas puses kaut kā pozitīvi, ka tāds veterāns pēc tās kriminālās zaudējumu sērijas, atgriežas pat UFC. bet pēc tās sērijas bija runas par iešanu sportista pensijā. viņa dalība reģionālājās līgās šķita arī tāda nespēja pieņemt, ka īsti nav ko tur, "augšā", darīt.

un tās uzvaras (redzējis gan tik pusi, ne visas) nav gluži tik spīdošas. pietam - ne pret tiem labākajiem. pret Džonsonu, kur arī tas viens zaudējums, arī nebija labi. nešķita tik ātrs kā agrāk, kas pieņemami ar vecumu. bet nu, cik atceros, AJ vairākas reizes lika manīt par viņa zoda jūtīgumu.

cerams, ka paspēs aiziet pirms neuzkrājas pārāk smagi smadzeņu bojājumi.

     [+] [-]

, 2014-04-27 19:27, pirms 10 gadiem
Cīņa par undisputed stikla purnu čempiona titulu.
Šaubu arī Andrejs varētu vinnēt, bet pret ko pēc tam? Kaut gan vienalga, HW cīņas vienmēŗ labas