Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

No treniņnometnes Taizemē atgriezies Edgars Skrīvers

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

No treniņnometnes Taizemē atgriezies Edgars Skrīvers
Edgars Skrīvers

No Taizemes atgriezies Latvijas supervieglā svara MMA čempions Edgars Skrīvers (8-2-0), kurš aizvadīja mēnesi garu treniņnometni kopā ar pasaules labākajiem MMA cīkstoņiem, un nometnes izskaņā piedalījās trīs dienu atlases pasākumā iekļūšanai slavenajā klubā „Tiger Muay Thai”.

„TM fighting team” sportists Edgars Skrīvers uz Taizemi devās, lai uzlabotu prasmes kikboksā un cīņā parterā, trenējoties kopā ar vairākiem elites cīkstoņiem, kā arī, lai piedalītos atlasē uz iekļūšanu klubā „Tiger Muay Thai”, kas priekš mūsu sportista nozīmētu jaunas izaugsmes iespējas.

Pirms atlases pasākuma Edgars mēnesi katru dienu trenējās kopā ar vairākiem pasaulē labi zināmiem MMA cīkstoņiem, kā, piemēram, Deniju Mičelu (14-5-1), Zubairu Tuhugovu (16-3-0), Braienu Ebersolu (50-16-1), Rodžeru Huertu (21-7-1),Kodiju Stīvensu (11-6-1), Bruno Mirandu (6-1-0) u.c.

Treniņnometnes izskaņā Skrīvers piedalījās trīs dienu atlases pasākumā uz iekļūšanu pasaules vienā no lielākajiem klubiem „Tiger Muay Thai”, kurā savus spēkus izmēģināja divdesmit pieci kluba uzaicinātie atlēti no visas pasaules.

Pirmajā pārbaudes dienā sportistiem diena iesākās ar smagu fizisko treniņu pludmalē, bet vakars noslēdzās ar sparingiem pret vietējiem Taiboksa čempioniem. Otrajā dienā atkal cīkstoņus gaidīja smagi fiziskie treniņi, bet vakarā sparingi pēc graplinga noteikumiem. Bet noslēdzošajā trešajā dienā atkal diena iesākās ar smagiem fiziskajiem pārbaudījumi, bet dienas noslēgumā sparingi. Jāatzīmē, ka visi pārbaudījumi notika +30°C svelmē.
Vairāki sportisti šo slodzi neizturēja un izstājās, bet viens tika nogādāts slimnīcā. Sevi labi šajās trīs dienās no labākās puses parādīja mūsu Edgars Skrīvers, taču viņš nebija to piecu sportistu vidū ar ko klubs noslēdza līgumu.

Tiesa, Edgaram nav par ko gausties, jo viņš un vēl divi cīkstoņi ieguva daļējo stipendiju, kas nozīmē, ka tukumnieks var jebkurā laikā doties uz Taizemi un trenēties klubā „Tiger Muay Thai” par brīvu, taču dzīvošana un ēšana jāsedz pašam.

Pēc šī mokošās treniņu nometnes Skrīvers saņēmis vairākus cīņu piedāvājumu no dažādākajām MMA organizācijām, taču puisis nesteidzas ar piedāvājumu pieņemšanu, jo viņam 10. maijā stāv priekšā cīņa „Arēnā Rīga”.

„Pavadītais laiks Taizemē bija lielisks! Tuvākie plāni man ir nedaudz atpūsties un sākt gatavoties gaidāmajai cīņai. Paralēli treniņiem sākšu praktizēt arī par treneri, dalīšos ar saviem audzēkņiem ar savu iegūto pieredzi, ko esmu uzkrājis pa šiem sešpadsmit gadiem, ko esmu aizvadījis cīņu sportā. Pievienoties varēs visi gribētāji, kuri vēlas iegūt jaunas zināšanas, kā arī uzlabot vai uzturēt savu fizisko formu,” pirmajās emocijās pēc ielidošanas Latvijā dalījās Edgars Skrīvers.

Izmantotie resursi:
"TM FIGHTING TEAM"

  +1 [+] [-]

, 2014-04-26 13:01, pirms 10 gadiem
Edgars malacis!