Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Konstantīns Gluhovs nākamo cīņu aizvadīs ar Denisu Smoldarevu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Konstantīns Gluhovs nākamo cīņu aizvadīs ar Denisu Smoldarevu
Konstantīns Gluhovs (no labās) kopā ar Denisu Smoldarevu
Foto: mixfight.ru

Latvijas labākais smagā svara cīkstonis Konstantīns „Lāčplēsis” Gluhovs (28-14-0) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 24. maijā Kazahstānā notiekošajā cīņu šovā „M-1 Challenge 48”, kurā dūres krustos ar perspektīvo igauņu sportistu Denisu Smoldarevu (6-0-0).

Šim baltiešu derbijam vajadzēja notikt jau pērngad cīņu šova „M-1 Challenge 41” ietvaros, taču Deniss Smoldarevs treniņos guva ceļgala savainojumu un ieplānotais mačs ar mūsu Konstantīnu Gluhovu tika atcelts.

Taču beidzot šī ilgi gaidītā cīņa notiks un tā notiks jau 24. maijā Kazahstānā, kas būs cīņu šova „M-1 Challenge 48” vakara galvenais mačs.

Jāatzīmē, ka Gluhovs ļoti labi iesācis šo sezonu. Viņš šogad aizvadījis divas cīņas, abās izcīnot uzvaras. Pie tam panākumi gūti pār slaveniem un pieredzes bagātiem pretiniekiem – bijušo M-1 smagā svara čempionu Keniju Gārneru (12-6-0) un nīderlandiešu atlētu Valentīnu Overīmu (30-31-0).

Arī viņa nākamais pretinieks, igauņu smagsvars Deniss Smoldarevs nav vājš cīkstonis. Savas četru gadu ilgās karjeras laikā igaunis aizvadījis sešas cīņas, visās no tām svinot uzvaras. Smoldarevs dūres krustojis ar vairākiem Eiropā labi zināmiem cīkstoņiem, taču viņa nopietnākais pretinieks bija MMA veterāns no Krievijas, kurš savulaik cīnījies arī Latvijā, Deniss Komkins (13-13-0).

„Esmu ļoti priecīgs, ka būs šī cīņa. Pretinieks ir ļoti spēcīgs un uzvara pār Smoldarevu būs ļoti noderīga,” savās domās dalījās Gluhovs.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт - M-1 Global. Бои без правил,...