Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Eiropas čempionāts Ovčiņņikovam beidzas pēc otrās cīņas

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Eiropas čempionāts Ovčiņņikovam beidzas pēc otrās cīņas
Konstantīns Ovčiņņikovs pirmajā cīņā
Foto: no eju.net video

Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā šodien turpinās Eiropas čempionāts džudo. No astoņiem Latvijas džudistiem sacensību otrajā dienā startēja Londonas olimpisko spēļu dalībnieks Konstantīns Ovčiņņikovs. Pirmajā cīņā viņš uzvarēja, bet nākamais pretinieks bija krietni nopietnāks, tāpēc nācās piekāpties.

Svara kategorijā līdz 81 kg sacentās viens no mūsu izlases līderiem - 29 gadus vecais Konstantīns Ovčiņņikovs (41. vieta pasaules rangā). Pirmajā cīņā mūsu džudists izskatījās pārāks par sešus gadus jaunāko slovāku Matušu Miličovski (102.), tika izcīnīta loģiska uzvara. Savukārt nākamajā cīņā pretī nāca 22 gadus jaunais franču talants Luks Pjetri (14.). Sākumā mūsu džudists sekmīgi aizsargājās, izmantojot arī savu pieredzi un iespējas pelnīt piezīmes, tomēr uz mača beigām Ovčiņņikovs zaudēja svaigumu, un to izmantoja francūzis, izskaņā izraujot uzvaru. Lai tiktu vismaz gandarījuma turnīrā, bija jāuzvar divās cīņās, bet šodien Ovčiņņikovam tas nebija par spēkam.

Rīt uz tatami izies vēl viens Londonas olimpisko spēļu dalībnieks Jevgēņijs Borodavko (svara kategorijā līdz 100 kg), kā arī Aigars Mīlenbergs (līdz 90 kg), Andrejs Tomašovs (līdz 90 kg), Viktors Reško (līdz 100 kg) un Artūrs Ņikirorenko (virs 100 kg).

Izmantotie resursi:
judoinside.com
eju.net

  +1 [+] [-]

, 2013-04-26 14:50, pirms 11 gadiem
nu jā, francis kā uzlēcošā zvaigzne savu statusu apliecināja...