Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maurisio Rua tiks veikta deguna operācija

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maurisio Rua tiks veikta deguna operācija
Maurisio Rua
Foto: ufc.com

Pagājušās nedēļas nogalē savainojumā iedzīvojies bijušais UFC pussmagā svara čempions Mauriso Rua (22-9-0), kuram cīņa ar bijušo organizāciju Strikeforce un PRIDE čempionu Denu Hendersonu (30-11-0) beidzās ne tikai ar zaudējumu, bet arī ar lauztu degunu. Brazīlim priekšā stāv operācija.

Trīsdesmit divus gadus vecais MMA veterāns Maurisio Rua pagājušās nedēļas nogalē cīņu šova „UFC Fight Night 39” vakara galvenajā cīņā otro reizi karjerā piekāpās leģendārā Dena Hendersona priekšā.

Ja viņu pirmā cīņa beidzās ar tiesnešu lēmumu, tad šajā divkaujā izšķirošais bija trešais raunds, kurā Dens ar spēcīgu labās rokas sitienu nokautēja Rua. Sitiens izrādījās tik spēcīgs un precīzs, ka brazīlietim tika salauzts deguns.

„Vienīgais viņa šajā cīņā gūtais savainojums ir lauzts deguns. Nekā nopietna,” ārzemju masu medijiem klāstīja Maurisio Rua menedžeris Eduardo Kruzs.

Pēc Kruza vārdiem, Rua šonedēļ sēdīsies uz operāciju galda un viņam tiks veikta operācija. Pagaidām nav zināms cik ilgs rehabilitēšanās laiks būs vajadzīgs līdz Mauriso varēs atgriezties pie pilnvērtīgiem treniņiem, taču domājams, kas tas varētu notikt jau maijā.

Izmantotie resursi
MMA Mania, UFC news, results, videos, rumors,...

     [+] [-]

, 2014-03-26 23:48, pirms 10 gadiem
Beidzot viens "Hendo" sasniedza mērķi

     [+] [-]

, 2014-03-29 12:59, pirms 10 gadiem
megakurbis rakstīja: Beidzot viens "Hendo" sasniedza mērķi
wat