Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Vaits: “Diazs ir fenomenāli labā fiziskā formā”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Vaits: “Diazs ir fenomenāli labā fiziskā formā”
Dana Vaits
Foto: sherdog.com

MMA organizācijas UFC prezidents Dana Vaits skaidro, ka amerikāņu cīkstonis Neits Diazs (18-10) šobrīd ir lieliskā fiziskā formā, tāpēc arī organizācija tieši viņam piedāvāja aizvietot savaino Rafaelu Dos Anjosu (25-7) cīņā ar UFC pusvieglā svara čempionu Konoru Makgregoru (19-2).

“Neits Dizas gatavojas triatlonam. Šobrīd viņš ir fenomenālā formā. Tā kā nav tā, ka viņš šai cīņai piekrita esot sliktā fiziskā kondīcijā,” ārzemju masu medijiem skaidroja UFC prezidents Dana Vaits.

Jau ziņojām, ka divdesmit septiņus gadus vecajam Konoram Makgregoram 5. martā cīņu šovā “UFC 196” vajadzēja cīnīties ar trīsdesmit vienu gadu veco UFC vieglā svara (- 70 kg) čempionu brazīlieti Rafaelu Dos Anjosu (25-7) par viņam piederošo čempiona jostu, taču šī cīņa tika atcelta.

Dos Anjoss treniņos guva kājas savainojumu (lauzta pēda), līdz ar to Makgregors vienpadsmit dienas pirms cīņu šova “UFC 196” bija palicis bez pretinieka. Vairāki cīkstoņi izteica vēlmi aizvietot savainoto Dos Anjosu, taču UFC vadība izvēlējās Neita Diaza kandidatūru.

“Daudzi saka, ka gatavi cīnīties ar jebkuru cīkstoni, jebkurā laikā un vietā, taču ne visi dara to, ko saka. Konors Makgregors un Čaks Lidels nav šajā sarakstā. Konoram vienalga, kas būs viņa pretinieks,” pārliecināts Vaits.

“Mēs zvanījām vairākiem cīkstoņiem. Pirmos, ko sazvanījām bija Hosē Aldo un Frenkijs Edgars, taču neviens no viņiem nebija gatavs aizvietot Dos Anjosu. Aldo nespēj tik īsā laikā sagatavoties, bet Frenkijam trauma.”

“Šis ir lielu iespēju bizness. Kad iespēja tev klauvējas pie durvīm, tu vai nu to izmanto, vai nu nē. Tikai ideālā pasaulē tev ir dotas sešas līdz astoņas nedēļas, lai sagatavotos cīņai, tev nav traumu un tu labi zini pretinieku...”

“Neits Diazs un citi puiši: Juraija Feibers, Entonijs Petiss un Donalds Serrone bija sarakstā, taču Neits un Konors reāli jau sen vēlējās cīnīties viens ar otru, tāpēc devām viņiem tādu iespēju.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2016-02-26 15:00, pirms 9 gadiem
Droši vien kaut ko lieto ja jau tik labā formā!

     [+] [-]

, 2016-02-26 15:29, pirms 9 gadiem
Lai ar kada forma Diaz nebutu,tapat vins nav konkurents Makgregoram un paslaik ar nav un nebus citu kas vinu spetu uzvaret tuvakajos gados

     [+] [-]

, 2016-02-26 15:46, pirms 9 gadiem
girgensonsNHL rakstīja: Lai ar kada forma Diaz nebutu,tapat vins nav konkurents Makgregoram un paslaik ar nav un nebus citu kas vinu spetu uzvaret tuvakajos gados
Ir pietiekami daudz interesantu cīkstoņu, kas varētu dot problēmas Makgregoram, bet Diazs jau čist nav.

Par to fenomenālo formu gan diskutabli: 1) kā Vaits var to zināt? 2) nenotiek pat LW kategorijā

Protams, var jau muldēt, ka tur ir sākumā piekritis, bet beigu beigās fakti paliek fakti.

Pros line up on Twitter for shot at Conor...

     [+] [-]

, 2016-02-26 16:01, pirms 9 gadiem
Vaits to saka, lai tikai uzturētu intrigu, taču lielākā daļa jau nojauš, ka Konors uzvarēs. Šķiet, ka tagad par Mcgregora cīņu pret Diazu ir lielāka intriga, nekā tas bija pirms tam, kad uz spēles bija Lightweight josta. Īsts Money fight.

     [+] [-]

, 2016-02-26 19:20, pirms 9 gadiem
Tas gan money fight, cik tur isto uzvaretajs dabus $

  -2 [+] [-]

, 2016-02-26 20:36, pirms 9 gadiem
MC Gregors tuvākajos gados visus pretiniekus atdauzīs,jo viņš ir fantastiski ātrs un neprognozējams.
Var ātri izrubīt ar kreiso āķi,vai negaidot ielikt bietē ar papēdi apgriezienā.....

  -2 [+] [-]

, 2016-02-26 23:56, pirms 9 gadiem
Man loti patik MacGregor cinas stils,atrs un neprognozejams otrs mike Tyson,tadi ir 1 no 100000000
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja