Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Roberts Skujiņš: “Man ir tikai viens uzdevums – uzvarēt”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Roberts Skujiņš: “Man ir tikai viens uzdevums – uzvarēt”
Roberts Skujiņš
Foto: Uģis Grantiņš

Latvijas vieglā svara MMA čempions jelgavnieks Roberts Skujiņš (5-6-1), kurš šo sestdien “Arēnā Rīga” notiekošajā cīņu šovā “KOK World GP” aizvadīs MMA cīņu ar Polijas vieglā svara čempionu Lukašu Rajevski (4-2) skaidro, ka viņam treneris devis tikai vienu uzdevumu – uzvarēt.

“Mēneša garais sagatavošanās posms ir galā. Šodien aizvadīju pēdējo treniņu - nedaudz pasitu pa ķepām un izkustējos. Rīt svēršanās procedūra, bet jau sestdien cīņa,” portālam Sportacentrs.com pavēstīja Roberts Skujiņš, kurš nesen pameta sporta klubu “Sparta” un pievienojās Andreja Maslova vadītajam cīņu sporta klubam “Profesionālis”.

“Man stāv priekšā nopietna cīņa ar spēcīgu pretinieku, bet tas mani neuztrauc. Kā teica mans draugs Edgars Skrīvers: “Viņam tāpat kā man ir divas rokas, divas kājas, viņš nav nekas pārdabisks.” Jeb citiem vārdiem: mums abiem ir vienādas iespējas uz uzvaru, taču es uzskatu, ka mans pluss ir mājas sienas.”

“Es vienmēr cīņā eju uz pilnu banku, arī šoreiz man ir tikai viens uzdevums – uzvarēt. Zinu, ka tas nebūs viegli, taču ar citādu mērķi nav jēgas nemaz kāpt ringā.”

Pirms dažām nedēļām divdesmit septiņus gadus vecais Skujiņš treniņā guva savainojumu un bija uz jautājuma zīmes vai jelgavnieks vispār piedalīsies cīņu šovā “KOK World GP”.

“Paldies Dievam, ar veselību šobrīd viss ir kārtībā. Gandrīz nedēļu nomocījos ar sāpēm mugurā, taču tagad trauma veiksmīgi ir sadziedēta,” apgalvo Skujiņš, kurš cīņai ar Lukašu Rajevski gatavojās kopā ar pasaules vicečempionu amatieriem Hasanu Mežijevu un Latvijas profesionālajā MMA labi pazīstamajiem sportistiem Aleksandru Kukarekinu (3-0), Danilu Vesņenoku (5-0), kā arī Vitāliju Meļņikovu (1-3).

Izmantotie resursi:
KOK Fights Latvia