Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kristapam Zīlem Beļģijā – uzvara

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kristapam Zīlem Beļģijā – uzvara
Kristaps Zīle
Foto: mixfight.nl

Vakar Antverpenē (Beļģijā) slavenā beļģu kluba „Black Panthers Gym” rīkotajā cīņu šovā Latvijas viens no pazīstamākajiem kikbokseriem Kristaps Zīle (19-9-0) spraigā piecu raundu Tai-boksa cīņā (svarā - 95 kg) pēc punktiem uzveica franču smagsvaru Bertoni Bertrandu (27-15-2), izcīnot savu otro uzvaru pēc kārtas.

Pirmo no piecām paredzētajā divminūtēm Kristaps Zīle iesāka visai piesardzīgi, vairāk izlūkojot pretinieku, arī Bertrands nebija nekāds atraktīvais. Otrajā raundā cīņa sāka aktivizēties. Trešajā raundā jau nelielu teritoriālo pārsvaru bija uzkrājis Zīle, kuram raunda izskaņā izdevās aizsūtīt nokdaunā savu pretinieku, taču Bertoni Bertrands desmit sekunžu laikā spēja savākties un turpināt maču.

Arī visus atlikušos raundus cīņas gaitu ar nelielu pārsvaru kontrolēja Kristaps Zīle un mačs noslēdzās ar latvieša uzvaru pēc punktiem. Šī liepājniekam bija jau otrā uzvara pēc kārtas. Pirms tam viņš uzvaru izcīnīja Nīderlandē, pēc punktiem uzveicot vietējo sportistu.

„Nebiju gaidījis tik spraigu cīņu, taču sagatavojies biju labi un treniņos ieguldītais darbs vainagojās ar panākumiem,” pēc cīņas savu panākuma atslēgu atklāja Kristaps Zīle, kurš šim mačam gatavojās Nīderlandē un sparingus aizvadīja slavenajā holandiešu klubā „Golden Glory”, kur sportistam bija iespēja trenēties un sparingot kopā ar K-1 zvaigznēm kā Gohans Saki un Erols Cimmermans.

Ir izskanējusi informācija, ka Zīle nākamā kāpšana uz starptautiskā ringa varētu notikt jau marta beigās Dānijā „Golden Glory tournaments” ietvaros, taču pats Zīle šo ziņu ne noliedz, ne apstiprina.

Izmantotie resursi:
GOLDEN GLORY

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-02-27 09:08, pirms 12 gadiem
beidzot ari par zili kaukas ari dzirdams. domaju ka tas nozudis pa visam.malacis

     [+] [-]

, 2012-02-27 14:18, pirms 12 gadiem
ņemot vērā, kā savulaik Briedis izdauzija Zīli kikboksa mačā, nevaru iedomāties, ka viņs tagad sparingo ar Saki.