Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džeksons: „Teikseira pagaidām vēl nav cīnījies ar nevienu no pasaules labākajiem..”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeksons: „Teikseira pagaidām vēl nav cīnījies ar nevienu no pasaules labākajiem..”
Kvintons Džeksons (no kreisās) un Glovers Teikseira
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons (32-10-0), kuram šonakt šova „UFC on Fox 6 - Johnson vs. Dodson” ietvaros stāv priekšā cīņa ar brazīlieti Gloveru Teikseiru (19-2-0), uzskata, ka viņa pretinieka spēki tiek pārvērtēti par cik viņš vēl nav cīnījies ar nevienou no pasaules TOP cīkstoņiem.

„Glovers saka, ka viņš mēģinās aizvadīt cīņu kājās un mani izslēgt, bet to mēģinājuši darīt arī citi mani pretinieki…. Es kādreiz viņu cienīju kā sportistu, taču es zinu viņa cīņas plānu un esmu vīlies. Gatavojos uz labu cīņu,” izteicās Kvintons Džeksons, kurš iepriekš paziņoja, ka šis priekš viņa ir pēdējais mačs UFC rindās.

„Domāju, ka iemesls kāpēc neviens nevēlas cīnīties ar Teikseiru, jo neviens nezina viņu. Cilvēki reāli nav dzirdējuši neko par viņu. Ja papēta Glovera statistiku, jāsecina, ka viņš nav cīnījies ne ar vienu no pasaules vadošajiem atlētiem. Nozīmīgākais cīkstonis pret ko viņš kāvies ir Riko Rodrigezs, kura labākie gadi jau sen aiz muguras.”

„Domāju pēc UFC pamešanas es startēšu organizāciju rindās, kurās būšu novērtēts. Plānoju cīnīties vēl dažus gadus. Man ir laba treniņnometne, kā arī savainotais ceļgals ir sadzijis. Iespējams, ka izmēģināšu savus spēkus boksā, kikboksā vai līdzīgā sporta veidā. Esmu piedalījies džiu-džitsu turnīros, aizvadījis brīvās cīņas un kikboksa mačus, bet neesmu aizvadījis nevienu boksa maču. Kimbo Slais boksā un viņam tas izdotas diezgan labi.”

Atgādinām, ka Kvintona Džeksona un Glovera Teikseiras mačs notiks šovakar Čikāgā (ASV) šova „UFC on Fox 6” ietvaros, kura galvenais mačs būs par UFC visvieglākā svara čempiona titulu starp patreizējo šī titula turētāju Demetriusu Džonsonu (16-2-1) un Džonu Dodsonu (14-5-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2013-01-28 20:40, pirms 12 gadiem
un joprojām necīnījās *badumtiss*