Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gilberta Melendeza traumas dēļ tiek atcelts viss Strikeforce šovs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gilberta Melendeza traumas dēļ tiek atcelts viss Strikeforce šovs
Gilberts Melendezs
Foto: cageradio.com

Traumu epidēmija turpina vajāt MMA augstāko sabiedrību. Treniņos savainojumu guvis Strikeforce vieglā svara čempions Gilberts Melendezs (21-2-0), kuram 29. septembrī bija jātiekas ar titula pretendentu Petu Hīliju (28-16-0). Pie tam ne tikai atceļas šī cīņa, bet viss šovs, jo TV kanāls Showtime atteicies translēt šo turnīru bez Melendeza-Hīlija dueļa.

„Gribu atvainoties visiem maniem faniem un Strikeforce atbalstītājiem, ka nevaru cīnīties, jo nedēļas sākumā guvu savainojumu,” svētdien vēlu vakarā ar Tvitera palīdzību šādu paziņojumu publicēja Gilberts Melendezs.

Skumīgākais ir tas, ka dēļ Melendeza – Hīlija pāra izkrišanas no šova „Strikeforce - Melendez vs. Healy” listes, televīzijas kanāls Showtime izlēmis netranslēt šo šovu, līdz ar to Strikeforce nav izdevīgi rīkot šo pasākumu. Kas notiks ar pārējiem deviņiem pāriem, kuriem 29. septembrī bija paredzētas cīņas, neviens vēl nevar atbildēt.

„Kad Showtime informēja mūs, ka viņi šo pasākumu netranslēs, mēs pieņēmām smagu lēmumu atcelt sestdienas šovu, kuram bija jānotiek Sakromento,” ziņoja Strikeforce direktors Skots Kokers.

„Bez televīzijas partnera mēs vienkārši nevaram virzīties uz priekšu. Mēs novēlam Gilbertam ātru atveseļošanosnun mēs strādāsim ātri un rūpīgi, lai saliktu cīkstoņus pa tuvākajā laikā gaidāmajiem šoviem.”

Jāpiemin, ka dēļ šī šova atcelšanas bez cīņām palikuši tādi slaveni atlēti kā Maiks Kails (19-8-1), Džordžs Santjago (25-10-0), Dions Starings (28-7-0), Karos Fodors (7-2-0), Džošs Tomsons (19-5-0) u.c.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...