Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Andrejs Arlovskis parakstījis līgumu ar WSOF

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Andrejs Arlovskis parakstījis līgumu ar WSOF
Andrejs Arlovskis
Foto: sherdog.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Andrejs Arlovskis pievienojies jaunizveidotajai MMA organizācijai WSOF (World Series of Fighting). Viņa debija federācijas rindās notiks 3. novembrī Lasvegasā (ASV) tās inaugurācijas šovā pret bijušo Strikeforce cīkstoni Devinu Kole (20-9-1).

„Esam saviļņoti WSOF rindās redzēt gan Andreju Arlovski, gan Devinu Kole. Viņu cīņa būs mūsu pirmā šova galvenais vakara mačs,” ziņoja WSOF prezidents Rejs Sefo.

Bijušais UFC smagā svara čempions Andrejs Arlovskis, kurš UFC titulu izcīnīja tālajā 2005. gadā, uzvarot Timu Silviu, bet pēc gada to zaudējam tam pašam Timam, pēc aiziešanas no pasaules spēcīgākās organizācijas pēc tam startējis EliteXC, Affliction, Strikeforce, ProElite un One FC… Ja Affliction un Strikeforce baltkrievam negāja īpaši labi, tad pievienojoties ProElite viņš izcīnījis divas uzvaras pēc kārtas. Varētu teikt, ka arī pēdējā mačā, kas notika zem One FC karoga pret labi zināmo pretinieku Timu Silviu (tā sportistiem bija jau ceturtā savstarpējā cīņa – J.E.) sportists izcīnīja uzvaru, taču līdz galam neizdomāto noteikumu dēļ šis mačs tika pasludināts par nenotikušu.

Arī Devinam Kole pēdējos mačos aiz muguras ir divas uzvaras pēc kārtas. Taču MMA apritē viņš nav kopš pērnā gada decembra, kad sportists pēc punktiem uzveica Gabrielu Salinas – Džonsu. Ja var ticēt baumām, lai arī Kole veiksmīgi startēja Strikeforce rindās, pēc tam, kad „Zuffa” (Kompānija, kurai pieder arī UFC – J.E.) pārpirka organizāciju, viņa vienkārši neturpināja saistības ar amerikāņu smagsvaru.

„WSOF 1” cīņu pāri

Andrei Arlovski vs. Devin Cole
Gesias Cavalcante vs. John Gunderson
Ronys Torres vs. Brian Cobb
Josh Burkman vs. Gerald Harris
Gregor Gracie vs. Tyson Steele
Miguel Torres vs. TBA

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results -...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...