Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kvintons Džeksons: „Gribu kauties ar Mauricio Rua”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kvintons Džeksons: „Gribu kauties ar Mauricio Rua”
Kvintons Džeksons
Foto: ufc.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons (32-9-0), kurš vakar cieta sakāvi cīņā ar patreizējo čempionu Džonu Džonsu (14-1-0), šodien nācis klajā ar paziņojumu, ka februārī Japānā notiekošajā šovā viņš vēlas tikties ar Mauricio Rua (20-5-0).

Kvintons Džeksons vēl pat nav paspējis atvilkt elpu un sadziedēt traumas pēc vakardienas cīņas ar Džonu Džonsu, bet šodien jau ar masu mediju starpniecību nācis klajā ar paziņojumu, ka vēlas cīnīties ar citu bijušo UFC čempionu Mauricio Rua.

„Gribu februārī aizbraukt uz Japānu un izkauties ar Mauricio Rua. Lūk ko vēlos: revanšu ar Šoganu Japānā. Dana, sarīko man tādu maču!” ar šādu paziņojumu klajā nācis Džeksons, kurš 2005. gadā cieta sakāvi no Mauricio Rua rokas.

Un izskatās, ka UFC ar Danu Vaitu priekšgalā nav pret šādu Kvintona ideju.

„Mēs runājām ar Kvintonu par šo tēmu brīdī, kad viņam lika šuves. Kad viņš man pateica, ka grib kauties, es viņam atbildēju: „Ideāli! Nekad neesmu strīdējies ar tevi, kad esi teicis, ka vēlies cīnīties!”” komentēja UFC prezidents Dana Vaits, piebilstot, ka viņš vēl paskatīsies kā Rua ies cīņā ar Denu Hendersonu un tad izlems kas un kā būs. Ja brazīlietis zaudēs, tad noteikti, ka Džeksons iegūs iespēju revanšēties Rua.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...

     [+] [-]

, 2011-09-26 18:00, pirms 13 gadiem
Jēgpilnāks šobrīd būtu Rampage vs Griffin revanšs, kurā, cerams, uzvarētu Grifins un piespiestu Rampage pievērsties aktiera karjerai!
P.s. Jānim Eisakam - malacis, ka raksti par šo tēmu, viena no retajām (ja ne vienīgā) vieta LV internetā, kur runā par cīņas sporta aktualitātēm. Tikai, lūdzu, nelieto vārdu "kauties" - ar "fight" tiek domāts "cīnīties", jo "kauties" var pēc disenes uz ielas. Visādi citādi - good job

     [+] [-]

, 2011-09-27 11:31, pirms 13 gadiem
Redz, pats Rampage arī saka, ka Forests derēšot kā pretinieks:
With Shogun Rua Occupied, Rampage Will Take...

     [+] [-]

, 2011-09-27 12:39, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Jēgpilnāks šobrīd būtu Rampage vs Griffin revanšs, kurā, cerams, uzvarētu Grifins un piespiestu Rampage pievērsties aktiera karjerai!
P.s. Jānim Eisakam - malacis, ka raksti par šo tēmu, viena no retajām (ja ne vienīgā) vieta LV internetā, kur runā par cīņas sporta aktualitātēm. Tikai, lūdzu, nelieto vārdu "kauties" - ar "fight" tiek domāts "cīnīties", jo "kauties" var pēc disenes uz ielas. Visādi citādi - good job
Grifinam pēdējā cīņas nav tās labākās.

     [+] [-]

, 2011-09-27 12:59, pirms 13 gadiem
Jā, bet šamais tik un tā ir riktīgs cīnītājs! Pēdējās cīņās vienkārši zaudējis motivāciju un pagājušajā ar shoganu šim tikko bija piedzimusi meita! Un ar Frenklinu bija tīri skatāma cīņa!

hellpickle rakstīja: Grifinam pēdējā cīņas nav tās labākās.

     [+] [-]

, 2011-09-27 18:21, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Jā, bet šamais tik un tā ir riktīgs cīnītājs! Pēdējās cīņās vienkārši zaudējis motivāciju un pagājušajā ar shoganu šim tikko bija piedzimusi meita! Un ar Frenklinu bija tīri skatāma cīņa!
Nez, cik es atceros, cīņa ar Frenklinu nebija nekas īpašs. kkā punktiņiem sanāca uzvarēt un tas apmēram viss.

     [+] [-]

, 2011-09-27 18:40, pirms 13 gadiem
Jā, pēc punktiem, bet bija interesanti momenti un ne brīdi nebija tā, ka kāds vilktu laiku vai raustītos. Abi izlika visas iekšas - vienkārši Frenklins un Grifins ir gandrīz identiska stila un līmeņa cīkstoņi, tādēļ arī nebija submission vai KO uzvara kādam

hellpickle rakstīja: Nez, cik es atceros, cīņa ar Frenklinu nebija nekas īpašs. kkā punktiņiem sanāca uzvarēt un tas apmēram viss.

     [+] [-]

, 2011-09-27 21:21, pirms 13 gadiem
ozols_ rakstīja: Jā, pēc punktiem, bet bija interesanti momenti un ne brīdi nebija tā, ka kāds vilktu laiku vai raustītos. Abi izlika visas iekšas - vienkārši Frenklins un Grifins ir gandrīz identiska stila un līmeņa cīkstoņi, tādēļ arī nebija submission vai KO uzvara kādam
nu tagad vairs tiešām neatceros, bet man tas šķita kā viens garlaicīgs sparings. ai, pohuj, bezpriģeli nedzīsim.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-28 06:25, pirms 13 gadiem
hellpickle rakstīja: nu tagad vairs tiešām neatceros, bet man tas šķita kā viens garlaicīgs sparings. ai, pohuj, bezpriģeli nedzīsim.
Tā cīņa tiešām bija viena no garlaicīgākajām šogad. Griffins pirmos 2 raundus vienkārši gulēja virsū Frenklinam, lai šis nevarētu neko izdarīt un 3. raundā abiem toč bij tāds viegls sparings uz kājām.
Ozol neskaties tik ļoti uz uzvārdiem, jā, viņiem parasti ir interesantas cīņas, bet nu tā bija galīgi neizdevusies.