Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Kvintonam Džeksonam neizdodas apstādināt Džonu Džonsu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Kvintonam Džeksonam neizdodas apstādināt Džonu Džonsu
Kvintons Džeksons (pa kreisi) cīņā ar Džonu Džonsu
Foto: ufc.com

Vakar „UFC 135- Jones vs. Rampage ” galvenajā duelī veiksmīgi savu troni nosargāja divdesmit četrus gadus vecais UFC pussmagā svara čempions Džons Džonss (14-1-0), kurš ceturtajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu uzveica bijušo šīs pašas jostas turētāju Kvintonu Džeksonu (32-9-0).

Patreizējam UFC pussmagā svara čempionam Džonam Džonsam šī bija tikai pirmā titula aizstāvības cīņa viņa karjerā (par čempionu viņš kļuva martā, uzveicot Mauricio Rua - J.E.), un nu jau zināms, ka ne pēdējā. Savukārt trīsdesmit trīs gadus vecais Kvintons Džeksons par UFC titulu cīnījās jau otro reizi.

Ja sākotnēji cīņa bija līdzīga, tad uz tās izskaņu dominēt sāka Džonss, kuram ceturtajā raundā izdevās uzveikt savu pieredzējušo pretinieku ar žņaugšanas paņēmienu.

„Mani treneri teica, ka viņš pamazām sāk lūzt un, ja es vēlos ātrāk beigt cīņu, tad tas ir īstais raunds, kad to izdarīt,” pēc cīņas savos komentāros dalījās Džons Džonss.

Pozitīvus vārdus par UFC čempionu pēc cīņas izteica arī viņa pretinieks Kvintons Džeksons, kurš uzskata, ka Džonss ilgi vēl turēsies pussmagā svara diviziona galvgalī.

„Esmu labākajā formā kādā esmu biji,” izteicās Džeksons. „Es cerēju saīsināt distanci un nogāzt Džonu Džonsu, bet viņš ir lielisks. Puika ir patiešām labs. Jānoņem cepure viņa priekšā.”

„Džonss ir šeit, lai te paliktu. Nezinu, kurš nākamais ar viņu cīnīsies, taču es neredzu nevienu, kurš būtu spējīgs uzveikt viņu.”

„UFC 135- Jones vs. Rampage ” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1James Te HunaRicardo RomeroKO (Punches)10:47
2Takeya MizugakiCole EscovedoTKO (Punches)24:30
3Junior AssuncaoEddie YaginDecision (Unanimous)35:00
4Tim BoetschNick RingDecision (Unanimous)35:00
5Tony FergusonAaron RileyTKO (Jaw Injury)15:00
6Nate DiazTakanori GomiSubmission (Armbar)14:27
7Travis BrowneRob BroughtonDecision (Unanimous)35:00
8Mark HuntBen RothwellDecision (Unanimous)35:00
9Josh KoscheckMatt HughesKO (Punches)14:59
10Jon JonesQuinton JacksonSubmission (Rear-Naked Choke)41:14

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-09-25 10:03, pirms 13 gadiem
tikko jau gribeju rāties
skaists submission (mmm)

  +1 [+] [-]

, 2011-09-25 12:54, pirms 13 gadiem
Rampage kāds bija tāds palika, arī šajā cīņā baidījās nonākt uz muguras pārāk stipri, un tāpec tur arī nokļuva vairākas reizes. Bones progresē, bet cīņa ar Rašādu būs daudz smagāka.

     [+] [-]

, 2011-09-25 13:07, pirms 13 gadiem
vienigais,kas varetu spekoties ar jonsu tas ir evans,bet ari maz ticams,kad varetu vinet jonsu

  +2 [+] [-]

, 2011-09-25 13:08, pirms 13 gadiem
Iskatijas ka Rashadam roka izlauzta?Parsteidza Marks Hunts un Jones izkatijas kaut kas pa vidu GSP un Anderson Silva.Yee Koschecks uzvareja

  +2 [+] [-]

, 2011-09-25 14:03, pirms 13 gadiem
NickeLBack rakstīja: Iskatijas ka Rashadam roka izlauzta?
Viņam diezgan nopietna īkšķa trauma no cīņas pret Tito. Diazs bija ļoti labs. Patīkami pārsteidza Hughes, bet Koščeks viņa vecumā tomēr par daudz. Main event ļoti laba cīņa, tomēr daudz, ko ietekmēja reach advantag un Džounsa kustības. Ar nepacietību gaidu maču pret Rašadu.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-25 17:43, pirms 13 gadiem
Kā UFC lutina pēdējā laikā, kad pēdējo reizi tik īsā laikā bija 4 eventi, plus arī 4 cīņas par jostām. DAMN!

  +1 [+] [-]

, 2011-09-25 21:51, pirms 13 gadiem
Principā Rampages pierādīja, ja ir laba aizsardzība pret takedowniem, tad Jones vairs neizskatās tik neuzvarams, jo parasti viņš visus atdauzīja uz zemes, bet nu jāmāk kaut kas vairāk uz kājām kā divi āķi un kājas arī jaizmanto. 4.raunda sākumā jau bija redzams, ka Rampagam bākā nekas nav palicis un beigas būs klāt. Cīņa pret Rashadu varētu izskatīties ļoti līdzīgi, vienīgi Rashadam varētu ilgāk spēks pietikt, bet nu nedomāju, ka viņa standups ir pietiekami labs, lai vinnētu. Machidam ir labs takedown defence un vispusīgs arsenāls, bet viņš nav pietiekami agresīvs, bet pret Jonsu tādam jābūt, jo viņam pret visiem būs pārsvars reachā. Phils Deiviss ar laiku varētu būt labs pretendents. It kā ir daudzi spēcīgi pretinieki un domāju, ka nākamās aizstāvēšanas nebūs vieglas, bet tik un tā domāju, ka Jones viņus visus vinnētu (bet ne vairs tik pārliecinoši). Ideālais pretinieks būtu Shoguna standups ar Rampaga/Rašada TDD, bet nu grūti iztēloties, kurš tuvākajā laikā varētu Jonsu uzveikt.

     [+] [-]

, 2011-09-26 12:15, pirms 13 gadiem
Nedomāju, ka Evans viņam sagādās īpašas problēmas. Evansam labs TDD + labi strādā ar rokām - principā viss tas, ko šajā cīnā nodemonstrēja Rampage. Džounsam jāpāriet uz smagsvariem! Kāda cīņa vai divas LHW un jāpāriet uz HW. Būtu nenormāli interesanti, kā viņš tiktu galā piemēram ar Junior dos santos vai citiem

     [+] [-]

, 2011-09-26 20:13, pirms 13 gadiem
Luca Toni rakstīja: Principā Rampages pierādīja, ja ir laba aizsardzība pret takedowniem, tad Jones vairs neizskatās tik neuzvarams, jo parasti viņš visus atdauzīja uz zemes, bet nu jāmāk kaut kas vairāk uz kājām kā divi āķi un kājas arī jaizmanto.
būtībā šitam piekrītu. pirmā kauja, kas patikusi no Rampage puses.
vispār events tā visāds bija baigi labas kaujas un bija arī nelabākās.

Pret Džonsu vajag Belforta tipa agresiju, ja nevēlies būt saņēmeja galā. Šķita gan, ka pēc tā Džonsa izgājiena 3. raunda beigās Rampage būs gatavs Džonam dirsu uzplēst nepajokam.