Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

WSOF paraksta līgumu ar smagsvariem Rošoltu un Gūču

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

WSOF paraksta līgumu ar smagsvariem Rošoltu un Gūču
Džareds Rošolts
Foto: ufc.com

Viena no pasaules šā brīža ietekmīgākajām MMA organizācijām WSOF savu smagā svara divīziju papildinājusi ar diviem amerikāņiem – Džaredu Rošoltu (14-3), kuram vēl nesen bija līgums ar UFC, un Ešliju Gūču (10-4).

Trīsdesmit gadus vecais Rošolts darbu UFC zaudēja šā gada februārī pēc zaudējuma cīņā ar MMA sporta veterānu Roju Nelsonu (21-13). Tiesa, pirms tam viņam bija uzkrāta trīs cīņu uzvaru sērija pār Stefanu Štruvi (27-8), Timotiju Džonsonu (10-2) un Džošu Kouplendu (12-4), kurš vēl nesen cīnījās par WSOF smagā svara čempiona titulu.

Pastāvēja iespēja, ka Džaredu savāks “Bellator”, taču beigu beigās amerikāņu smagsvars parakstījis līgumu ar WSOF.

“Esam priecīgi savās rindās uzņemt vienu no MMA smagā svara zvaigznēm kā Džareds Rošolts. Jau redzu, ka viņš būs viens no reālākajiem pretendentiem uz Blagojam Ivanovam piederošo smagā svara čempiona jostu,” prieku par jaunieguvumu neslēpa WSOF prezidents, izbijusī kikboksa zvaigzne Rejs Sefo.

WSOF rindas papildinājis arī četrdesmit vienu gadu vecais Ešlijs Gūčs, kurš profesionālajā sportā ir kopš 2010. gada. Gūčs uzkrājis astoņu cīņu uzvaru sēriju un to plāno turpināt arī startējot zem WSOF. Pēdējais no viņa “upuriem” bija kādreizējais realitātes šova “The Ultimate Fighter 11” dalībnieks Gregs Rebello (20-7).

Izmantotie resursi:
MMA Mad