Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gvido Seilis K-1 cīņā uzveic Pāvelu Nazarovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gvido Seilis K-1 cīņā uzveic Pāvelu Nazarovu
Pāvels Nazarovs (no kreisās), Rolands Mikalauskas, Gvido Seilis un Mairis Briedis
Foto: delfi.lv

Latvijas un Baltijas K-1 čempions svarā līdz 65 kg Gvido Seilis boksa turnīra iesācējiem „Drosmes Rings” ietvaros aizvadīja reitinga kikboksa cīņu ar vairākkārtējo Latvijas čempionu teikvando un kikboksā Pāvelu Nazarovu. Arī šajā cīņā Seilis kārtējo reizi apstiprināja, ka ir Latvijas spēcīgākais vieglā svara cīkstonis, izcīnot uzvaru pēc punktiem.

Pasākuma „Drosmes Rings” ietvaros risinājās amatieru boksa turnīrs trīs svara kategorijās un viena profesionālā paraugcīņa pēc K-1 noteikumiem, kurā dūres krustoja „Golden Glory” sportists Gvido "Samurajs" Seilis ar kluba „Kihap” audzēkni Pāvelu Nazarovu.

Jau pirmajā raundā Seilis pierādīja savu piederību Latvijas kikboksa elitei dominējot par savu pretinieku visos aspektos. Otrajā trīsminūtē viss apgriezās kājām gaisā un kontroli pār cīņu pārņēma Nazarovs, kurš dominēja šajā raundā. Arī trešais raunds bija bezkompromisa cīņa, kurā gan viens, gan otrs sportists vēlējās cīņu pabeigt priekšlaicīgi.

Trešā raunda izskaņā Seilis nosēdināja savu pretinieku uz ringa dēļiem, taču Nazarovs tiesnešu skaitīto desmit sekunžu laikā spēja piecelties un turpināt cīņu. Pēc tiesneša atļaujas turpināt divkauju Gvido turpināja ofensīvu, taču līdz fināla gongam nespēja izdarīt pietiekami precīzu un spēcīgu sitienu, lai nosūtītu Pāvelu nokautā un izcīnīja uzvaru pēc punktiem.

Jau 14. septembrī Somijā starptautiskā K-1 turnīra „Fight Night 2012” uzvarētājs Gvido Seilis (2-0-1, 2 KO) aizvadīs profesionālā boksa cīņu ar somu Tīmu Tominenu (4-0-0, 2 KO), kura statistikā ir uzvaras pār Latvijas bokseriem Maksimu Ivančikovu un Jevgēņiju Fjodorovu.

Izmantotie resursi:
Golden Glory Latvian MMA Team - События
BoxRec Boxing Records