Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Entonijs Džonsons veiksmīgi debitē pussmagajā svarā (+video)

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Entonijs Džonsons veiksmīgi debitē pussmagajā svarā (+video)
Entonijs Džonsons
Foto: bleacherreport.com

Bijušais UFC vidējā svara cīkstonis Entonijs Džonsons (12-4-0) vakara šovā „Titan Fighting Championships 24” debitēja pussmagajā svarā, otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarot bijušo KOTC super smagā svara čempionu Estevesu Džonsu (8-4-0), ziņo mmajunkie.com

Entonijs Džonsons, kurš pēc piecu gadu ilgas startēšanas UFC, šā gada janvārī pēc sakāves pret Vitoru Belfortu, tika atbrīvots no pasaules spēcīgākās organizācijas rindām un noslēdza līgumu ar „Titan Fighting Championships”. Debijas mačā viņš pieveica citu bijušo UFC vidējā svara cīkstoni Deivu Brenču (10-3-0).

Tā kā Džonsonam allaž bijušas problēmas iekļauties vajadzīgajā svarā (Tā bija arī cīņās ar Riču Klementi, Jošijuši Jošidu, Vitoru Belfortu un Deividu Brenču – J.E.) beidzot nāca klajā ar loģisku lēmumu – pāriet vienu svara kategoriju augstāk un nemocīties ar iekļaušanos vidējā svara divīzijā.

Pāreja uz pussmago svaru divdesmit astoņus gadus vecajam Entonija Džonsonam izdevās veiksmīga. Viņš dominēja visu cīņu. Pirmajā raundā cīņas ritējumu kontrolēja Džonsons, bet otrajā raundā Entonijs iegāja pretinieka kājās un sita uz vēdera guļošo Džonsu kamēr cīņā iejaucās ringa tiesnesis Čaks Volfs.

Šī Entonijam Džonsonam pēc aiziešanas no UFC bija otrā cīņa un arī otrā uzvara pēc kārtas. Nākamo maču sportistam paredzēts aizvadīt 21. Septembrī šova „Xtreme Fight Night 8” ietvaros pret Džeiku Rošoltu (12-4-0), kurš savas karjeras ziedu laikos aizvadījis dažas cīņas arī UFC, WEC un Bellator rindās.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...