Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džeims Toni: „Cīņa ir domāta meitenēm”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džeims Toni: „Cīņa ir domāta meitenēm”
Džeims Toni treniņā
Foto: sherdog.com

Bijušais pasaules čempions boksā trijās svara kategorijās Džeims Toni, kuram augusta beigās paredzēta debija MMA pret bijušo UFC čempionu Rendiju Kotjuru, pārliecināts, ka tas savu titulēto pretinieku spējīgs nokautēt, ziņo fightersonlymagazine.co.uk.

Džeims Toni, kurš ir pasaules boksa vēsturē jau sen ir ierakstījis savu vārdu, savas spējas grib parādīt arī cīņās bez noteikumiem. Atgādinām, ka Toni šā gada martā parakstīja līgumu ar pasaules spēcīgāko MMA federāciju UFC.

Viņa pirmais pretinieks tā debijas mačā būs leģendārais MMA cīkstonis Rendijs Kotjurs (18-10-0), kuru Toni sola nokautēt.

„Mani neuztrauc, ka Kotjurs skaitās leģenda šajā sporta veidā!” intervijā portālam fightersonlymagazine.co.uk izteicās bijušais bokseris.

„Mani ir laba pieredze čaļu sišanā māju pagalmos. Bokss ir augstākā zinātne. Mēs esam labākie! Visa šī cīņa parterā ir domāta meitenēm. Man ir daudz uzvaru ar nokautu un tāda nākamā uzvara man būs 28. augustā.”

Lai arī Džeims Toni jauc cīņu paņēmienu nosaukumus parterā, viņam treniņos izdevies ar žņaugšanas paņēmienu uzveikt pieredzējušo MMA cīkstoni Muhamedu Lavalu.

„Jā es patiešām esmu trenējies ar Lavalu,” stāsta Džeims. „Viņš man parādīja daudzas interesantas lietas un pat vienreiz man sanāca viņu uzveikt ar žņaugšanas paņēmienu no aizmugures. Bet jebkurā gadījumā visi šie džiu – fžitsu, visi tie apskāvieni ir meiteņu nodarbes.”
Lai arī Toni vēl nav aizvadījis savu debijas cīņu MMA, tas jau izsaka vēlēšanos tikties ar citu MMA izcilnieku, patreizējo UFC smagā svara čempionu Broku Lesnaru.

„Jūs paskatieties, tas puisis vispār ir bijušā vrestlinga zvaigzne. Viņš nepārtraukti skrien pretiniekam virsū ar galvu lejā. Es varu kauties ar visiem šiem puišiem kaut vai vienā vakarā,” kā allaž bravūrīgs bija Džeims Toni.

Izmantotie resursi:
Fighters Only Magazine - The World's Greatest...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2010-07-27 18:38, pirms 14 gadiem
Pat nezinu, ko par tādu analfabētu lai saka.

     [+] [-]

, 2010-07-27 22:15, pirms 14 gadiem
Ja nemākat tulkot, tad labāk vispār nerakstiet!

     [+] [-]

, 2010-07-31 12:12, pirms 14 gadiem
Stulbie bokseri... jau gribu dzirdēt kādas atmaskas metīs pēc cīņas, kad Rendijs būs izdauzijis viņam čeripu