Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Souza: „Esmu daudz stiprāks un pieredzējušāks nekā biju agrāk”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Souza: „Esmu daudz stiprāks un pieredzējušāks nekā biju agrāk”
Ronaldo Souza
Foto: mmabay.co.uk

Bijušais organizācijas Strikeforce vidējā svara čempions Ronaldo Souza (20-3-0), kuram 2. augustā Lasvegasā (ASV) ieplānota revanša cīņa ar bijušo DREAM vidējā un Strikeforce pussmagā svara čempionu Gegardu Musasi (35-4-2), uzskata, ka kopš viņu pirmās cīņas viņš ir kļuvis daudz spēcīgāks.

Pirmo reizi Ronaldo Souzu ar Gegardu Musasi dūres krustoja 2008. gada septembrī. Toreiz uz spēles tika likta japāņu organizācijas DREAM vidējā svara čempiona tituls, ko izcīnīja Musasi, pirmā raunda sākumā brazīlieti nosūtot dziļā nokautā.

Pagājuši jau seši gadi un abu cīkstoņu ceļi atkal krustosies cīņu šovā „UFC 176”, kas notiks 2. augustā Lasvegasā (ASV).

„Mūsu pirmajā cīņā Musasi bija labāks. Viņš nedaudz atvērās un uzreiz izdarīja sitienu ar kāju. Viņš bija labāks par mani kā cīkstonis un tieši tāpēc es zaudēju,” iepriekšējo cīņu ar Musasi atcerējās Ronaldo Souza, kurš UFC rindās aizvadījis jau trīs cīņas, visās izcīnot pārliecinošas uzvaras.

„Uz doto brīdi esmu daudz stiprāks un pieredzējušāks, esmu izturīgāks. Esmu uzlabojis savu cīņas stilu, kļuvis labāks stājā un savu džiu – džitsu esmu adoptējis priekš MMA. Šoreiz cīņa beigsies pavisam savādāk.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...