Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Lombardam trauma, viņu cīņā ar Kimu aizvietos Vudlijs

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lombardam trauma, viņu cīņā ar Kimu aizvietos Vudlijs
Dongs Hjuns Kims (no kreisās) un Tairons Vudlijs
Foto: sherdog.com

Bijušais organizācijas Bellator vidējā svara čempions Hektors Lombards (34-4-1) treniņos guvis savainojumu, līdz ar to 23. augustā Ķīnā paredzētā cīņa ar Dongu Hjunu Kimu (19-2-0) tiek atcelta. Traumēto Lombardu cīņā ar korejieti aizvietos Tairons Vudlijs (13-3-0).

Trīsdesmit sešus gadus vecajam Austrālijā dzīvojošajam kubietim Hektoram Lombardam cīņu šovā „UFC Fight Night - Bisping vs. Le” bija ieplānota cīņa korejieti Dongu Hjunu Kimu, taču šis mačs nenotiks, jo bijušais Bellator vidējā svara čempions treniņos guvis savainojumu.

Netiek atklāts kādu un cik nopietnu traumu Lombards ir guvis, taču, iespējams, ka diezgan nopietni par cik sportists ir spiests atteikties no divkaujas, kas notiks tikai pēc diviem mēnešiem.

Savainoto Hektoru Lombardu aizvietos bijušais trikeforce pusvidējā svara čempiona titula pretendents Tairons Vudlijs, kurš UFC aizvadījis piecas cīņas, trijās no tām svinot uzvaras.

Vudlija svarīgākās karjeras uzvaras ir pār Karlosu Konditu (29-8-0), Džošu Koščeku (17-8-0), Polu Deiliju (34-13-2), Tareku Safedinu (15-3-0) un Džordanu Meinu (28-9-0).

Savukārt Hjuns Kims ir UFC veterāns, kurš pasaules vadošās MMA organizācijas rindās startē kopš 2008. gada. Viņš zem UFC karoga aizvadījis divpadsmit cīņu, no kurām tikai divās piedzīvojis zaudējumus. Korejieša nozīmīgākās uzvaras ir pār Neitu Diazu (17-9-0), Maiku Braunu (19-11-0), Sijaru Bahadurzadu (21-6-1), Ēriku Silvu (16-5-1), Timotiju Žeromu Grantu (21-5-0) u.c.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...